Χέρμανσον: «Γίγαντας ο Ολυμπιακός, θρύλοι Σπανούλης, Πρίντεζης»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, μίλησε στο Instagram Live του Novasports.gr ο Μάρτιν Χέρμανσον. Με τον άσο της Άλμπα Βερολίνου να χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες γίγαντες και τους Σπανούλη και Πρίντεζη θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Για το αν θα έπαιζε στο Λιμάνι ή στον ΠΑΟ, δήλωσε: «Έχω τεράστιο σεβασμό για τις δύο αυτές ομάδες… Όντως έπαιξα πολύ καλά απέναντί τους και έχω πολλά μηνύματα από φιλάθλους τους για να παίξω εκεί. Είναι δεδομένο, πως πρόκειται για γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ και φυσικά, δεν κλείνω ποτέ καμία πόρτα. Ο μάνατζέρ μου, μου έχει πει πόσο ωραία είναι η Ελλάδα και η Αθήνα. Δεν κλείνω καμία πόρτα, θα μπορούσαν να παίξω σε τέτοιες ομάδες…».

Και συμπλήρωσε: «Ο Πρίντεζης είναι ο μοναδικός παίκτης στην Ευρωλίγκα που έχει καλύτερο κούρεμα από εμένα… Πέρα από το αστείο, είμαι ένας νέος Ισλανδός που παίζει μπάσκετ, είναι περίεργο να παίζεις κόντρα σε τέτοιους θρύλους όπως ο Πρίντεζης, είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Όσο για τα είδωλά του; Είπε: «Στην Ισλανδία δεν μπορούσαμε να δούμε Ευρωλίγκα, αλλά έβλεπα ΝΒΑ. Οπότε θαύμαζα τον Τόνι Πάρκερ, τον Μακγρέιντι, τον Τζινόμπιλι, τον Λεμπρόν. Πλέον, όμως, βλέπω Ευρωλίγκα και παρακολουθώ πάρα πολύ τον Βασίλη Σπανούλη, δουλεύω το καλοκαίρι πάρα πολύ πάνω στον Σπανούλη, γιατί όπως κι εκείνος δεν μπορώ να πάω να καρφώσω μπροστά από κάποιον, όμως μπορώ να κάνω πράγματα όπως ο Βασίλης Σπανούλης, που μπορεί και βάζει 20 πόντους σε κάθε ματς με συγκεκριμένους τρόπους! Είναι ένας θρύλος και μαθαίνω από αυτόν».