Χάινς: «Για πάντα ερυθρόλευκος…» (photos)

Τι κι αν αγωνίστηκε για μόλις δύο χρόνια στον Ολυμπιακό; Ο Κάιλ Χάινς αγάπησε τον Θρύλο! Και το αποδεικνύει συνεχώς και με κάθε τρόπο.

Ακόμα και τώρα, που αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Αμερικανός δεν ξεχνά την ομάδα του Πειραιά…

Σήμερα (26/4) μάλιστα, ο Χάινς εξέφρασε ξανά την αγάπη του για τους Πειραιώτες, με ένα συγκινητικό μήνυμα, στα social media. Συγκεκριμένα, ανάρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε:

«Πέρασα μόλις δύο χρόνια στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό, όμως έχω αναμνήσεις για μία ζωή, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μερικές ακόμα φωτογραφίες και ιστορίες που μπορώ να μοιραστώ.

Ο κόσμος θα θυμάται τους τίτλους, τα πρωταθλήματα τα οποία θα κρατήσουν για πάντα, όμως για εμένα, ακόμα σημαντικότερα είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και οι σχέσεις, οι οποίες θα διατηρηθούν για μια ζωή. Οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι έγιναν αδέλφια μου. Οι οπαδοί που έγιναν η οικογένεια μου. Η Ελλάδα σαν χώρα, η οποία έγινε σαν το σπίτι μου. Αυτά είναι που θα θυμάμαι για πάντα…

Δεν γνωρίζων αν θα επιστρέψω ποτέ στον Ολυμπιακό (για όσους με ρωτάνε πάντα), όμως ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο».

Δείτε την ανάρτηση!
https://www.instagram.com/p/B_chrK2HwE4/

Πηγή Gavros.gr