Αυτή είναι η κόκκινη στο Περιστέρι (vid)

Το εγκληματικό φάουλ του Στρούγγη στον Ανδρούτσο (46΄) που έμεινε ατιμώρητο απο τον Τσαγκαράκη.

Δείτε την εκπομπή μας

Η… μονταζιέρα έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες και το γνωστό σύστημα της… Εξυγίανσης προσπαθεί για μια ακόμα φορά να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει το άσπρο-μαύρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Μια ανελέητη προπαγάνδα και μια προσπάθεια από το γνωστό σύστημα της… Εξυγίανσης να παρουσιάσει τα πράγματα όπως το βολεύει.

Παπασταθόπουλος: Ηχηρά «όχι» σε Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα και… ΑΕΚ για χάρη του Ολυμπιακού!
Τώρα, που βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά, τώρα που βλέπουν την ομάδα του Πειραιά να έχει εξαφανιστεί από τους διώκτες της, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Είναι κατανοητός ο πόνος τους, αλλά πλέον ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια και μπορεί να κρίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, το γνωστό σύστημα της… Εξυγίανσης, προσπαθεί να παρουσιάσει τους Πειραιώτες ως ευνοημένους.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, με τον διαιτητή Τσαγκαράκη και το VAR στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, να κλείνουν τα μάτια σε πεντακάθαρη κόκκινη κάρτα, την οποία έπρεπε να δει ο Στρούγγης για το εγκληματικό φάουλ στον Ανδρούτσο.

Συγκεκριμένα, στο 46ο λεπτό, ο μπακ του Ολυμπιακού ανέβηκε από τη δεξιά πλευρά και ο σέντερ μπακ του Ατρομήτου τον πέταξε στο έδαφος με ένα εγκληματικό μαρκάρισμα, που ήταν καραμπινάτη περίπτωση κόκκινης κάρτας.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή του δεύτερου μέρους έπρεπε να παίζει με παίκτη παραπάνω, αλλά ο διαιτητής Τσαγκαράκης και το VAR έκλεισαν τα μάτια στο εγκληματικό μαρκάρισμα του Στρούγγη πάνω στον Ανδρούτσο και άφησαν τον Ατρόμητο με 11 παίκτες.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ατρόμητος έπρεπε να μείνει στο 46’ με 10 παίκτες, σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός ήταν ήδη μπροστά στο σκορ. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα του Μαρτίνς έπρεπε να ήταν στο 1-0 και +1 παίκτη, αλλά Τσαγκαράκης και VAR έκαναν τα… δικά τους. Αυτή είναι η «εύνοια» που θέλουν να παρουσιάσει το σύστημα της… Εξυγίανσης.

Δείτε τη φάση: