Ατζέντης Μιλουτίνοφ: «Αν παραμείνει στον Ολυμπιακό θα δώσει το 100%»

Μετά το θέμα που προέκυψε με την επιστολή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο ατζέντης του Γιώργος Δημητρόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που μείνει ο Σέρβος σέντερ στον Ολυμπιακό θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. 

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μιλουτίνοφ, όπως και οποιοδήποτε άτομο στην Γη, έχει την απαίτηση να πληρώνεται στην ώρα του. Το γεγονός ότι σχεδόν σε όλες τις ελληνικές ομάδες, όπως επίσης και σε πολλές ευρωπαϊκές, συμπεριλαμβανομένων της EuroLeague, του EuroCup, του Champions League, της ACB, Ιταλικές, Ρώσικες, Τούρκικες οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται αργά και δεν σηκώνουν τη φωνή τους, το γεγονός ότι χιλιάδες υποθέσεις οδηγούνται στα δικαστήρια, δεν σημαίνει ότι είναι παράτυπο κάποιος να απαιτεί να πάρει αυτά που του χρωστάνε. Το να περιορίζεις το πρόβλημα σε ένα club είναι αστείο. Είναι ένας από τους λόγους που βρισκόμαστε εκατοντάδες χρόνια πίσω από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει έναν χρόνο συμβολαίου ακόμα με τον Ολυμπιακό, κι είναι απόφαση του συλλόγου αν θα μείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100% όπως πάντα, για τον σύλλογο που τον εμπιστεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, όταν άλλοι (σύλλογοι) δεν έκαναν το ίδιο. Είναι τόσο απλό. Τι θα συμβεί στην πορεία, ως free agent, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε σήμερα».

Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0