Ασημάκη:Ποτέ δε μου άρεσε η ήττα.. έμαθα όμως να την ξεπερνάω και να επιστρέφω πιο δυνατή έμαθα να ξεπερνάω τον πόνο ψυχολογικό και σωματικό..

Η παίχτρια του Ολυμπιακού έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό κάποια λόγια για την απώλεια του Πρωταθλήματος Ευρώπης. 

Αν και είμαι απ τους αθλητές που δεν τους αρέσει να χάνουν.. ποτέ δε μου άρεσε η ήττα.. έμαθα όμως να την ξεπερνάω και να επιστρέφω πιο δυνατή.. Όπως έμαθα να ξεπερνάω και τον πόνο ψυχολογικό και σωματικό..

Τους τελευταίους δυο μήνες αγωνίζομαι με ενέσεις για να μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του αγώνα γιατί ταλαιπωρούμε από σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά δε σκέφτηκα στιγμή να τα παρατήσω γιατί η ομάδα είναι πρώτα και πάνω απ όλα και γι αυτή εμείς οι αθλητές έχουμε καθήκον να δίνουμε σώμα και ψυχή.. Δεν είναι θυσία είναι καθήκον μας..

Η πίκρα και η απογοήτευση μεγάλη γιατί θέλαμε πολύ αυτό το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Για την ομάδα μας τον Ολυμπιακό! Για να την φτάσουμε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης!

Η υπερηφάνεια όμως μεγαλύτερη γι’
αυτά που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια πού είμαστε εκεί..στην ελίτ της Ευρώπης..κι εμείς θα συνεχίσουμε να “κολυμπάμε” για να μείνουμε εκεί ..”στον αφρό””.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0