Απάντησε η ΕΠΟ, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Την… επανεμφάνισή της έκανε η ακατάλληλη και επικίνδυνη ΕΠΟ, η οποία βγήκε να δώσει την απάντησή της στον Κώστα Καραπαπά, που είχε αποκαλύψει ότι ο Γραμμένος παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει δίκιο για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο ίδιος δέχεται πιέσεις.

Η απάντηση, όμως, της Ομοσπονδίας ήταν… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Προσπάθησε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να αποκαταστήσει την… αλήθεια, αλλά κατάφερε να γελάει, για μία ακόμα φορά, μαζί της όλος ο κόσμος…

Διαβάστε τη αναλυτικά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο».
Πηγή Gavros.gr