Αντουάν Κοντέ για να πλαισιώσει Ραφίνια

Συνεχίζει, ο Ολυμπιακός, την αναζήτηση των κατάλληλων παικτών, για να «κλείσει» το ρόστερ του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος των ιθυνόντων της πειραϊκής ΠΑΕ είναι να μην μείνει καμία «τρύπα» στο ρόστερ και να μην προκύψουν κενά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και σε αυτό το πλαίσιο, το όνομα του Αντουάν Κοντέ έπεσε στο τραπέζι, για να αποτελέσει, ενδεχομένως, λύση για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Σε αυτή τη θέση, τούτη την ώρα, ο Ολυμπιαός έχει μόνο τον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί, φυσικά, να παίξει σε ΟΛΑ τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Είναι φύσει αδύνατο, αφού υπάρχει κόπωση, πιθανές τιμωρίες, πιθανοί τραυματισμοί (χτύπα ξύλο). Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει μόνο με ένα ακραίο μπακ, στα δεξιά. Όπως στα αριστερά θα έχει (όπως όλα δείχνουν) Ρέις και Χολέμπας, έτσι και στα αριστερά, θα πρέπει να έχει κάποιον να πλαισιώνει τον Ραφίνια. Αυτός ο κάποιος είναι ο 26χρονος Γαλλοαφρικανός (Γουινέα) της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Αντουάν Κοντέ.

Ο Κοντέ είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να παίξει δεξί μπακ (πρωτίστως) αλλά και στόπερ (δυτερευόντως, αλλά με επιτυχία) και έτσι θα δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις, στα χέρια του Μαρτίνς, εφόσον χρειαστεί. Ο Αντουάν Κοντέ είναι «προϊόν» της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έχει παίξει και στης Ρεμς. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 24 εμφανίσεις, με την ομάδα του Ισραήλ, στην οποία ανήκει.
Πηγή Gavros.gr

Δείτε τον σε δράση:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0