Άναψε το πράσινο φως η Φενέρ, ξανά στα κόκκινα του Ολυμπιακού o Σλουκι Λουκ!

Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του με τη Φενέρ και να ανοίξει έτσι οριστικά ο δρόμος για τη μεγάλη του επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Δείτε την εκπομπή μας :

Η διακαής επιθυμία του Έλληνα διεθνή γκαρντ, Κώστα Σλούκα, έγινε πραγματικότητα. Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό έναντι 5,6 εκατομμυρίων Ευρώ, επιστρέφοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε και μαζί της κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες!

Ο Σλούκας ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, έπειτα από πέντε απολύτως πετυχημένα χρόνια με τη Φενέρ κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο (εννιά συνολικά) στην πλούσια ατομική του τροπαιοθήκη.

Η Φενέρ σεβάστηκε αυτήν την επιθυμία του και με τη στάση της η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου έδειξε την απεριόριστη εκτίμηση της προς τον παίκτη και άνθρωπο Σλούκα για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα πέντε προηγούμενα χρόνια.

Το σημειώνουμε αυτό ιδιαιτέρως καθώς κάλλιστα η Φενέρ θα μπορούσε να ζητήσει μπάι άουτ από τον Ολυμπιακό ή άλλο σύλλογο για να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Σλούκας είχε ενεργό, κλειστό συμβόλαιο κι η Ρεάλ για παράδειγμα που αναθέρμανε εσχάτως το περσινό της ενδιαφέρον για αυτόν, είχε πρόθεση να προσφέρει χρήματα για να εξαγοράσει την ελευθέρας της.

Τουναντίον, με τη στάση της η Φενέρ προτίμησε να διευκολύνει την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό κι έτσι τον αποδέσμευσε χωρίς καμία οικονομική απαίτηση.

Ο Σλούκας άλλωστε ήθελε να συνεχίσει στα ερυθρόλευκα και το ξεκαθάρισε, ενώ κι η Φενέρ δεν θα τον άφηνε για καμία άλλη ομάδα.

Του έδωσε δηλαδή το δικαίωμα και την ελευθερία να αποφασίσει 100% μόνος του και να καθορίσει το επαγγελματικό του μέλλον χωρίς δεσμεύσεις.

Η επιθυμία του Σλούκα ήταν να επιστρέψει στο «μεγάλο λιμάνι» και πλέον ο δρόμος είναι ανοικτός.

Πηγή :

https://www.eurohoops.net/el/euroleague-el-2/1081475/kostas-sloukas-anapse-to-prasino-fos-i-fener-xana-sta-kokkina-tou-olimpiakou/?fbclid=IwAR2O7o8kojf6VugwTmXptCGjuMhPWfinYRD6IS6DpbaF4SNYFxqOa_JGxPQ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0