Ανακοίνωση «φωτιά» της Θύρας 7 για ΠΑΟ, Γιαννακόπουλο και Δικαιοσύνη!

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την Δικαιοσύνη που του δίνει ασυλία και όχι μόνο.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χτες η ΧΟΥΝΤΑ των γηπέδων που είναι στην υπηρεσία του προέδρου του Παναθηναϊκού ξεπέρασε καθε όριο!

Αυτος που βρίζει γυναίκα διαιτητή και το ανεβάζει στόρι για να το δει όλη η Ελλάδα περήφανος για το κατόρθωμα του!

Αυτός που έχει για συνοδό,ένα τύπο που έκανε χειρονομίες και προκαλούσε

(κωλοδάχτυλα)τον κόσμο του Ολυμπιακού,με κίνδυνο να τιναχτεί ένα ματς στον αέρα λόγω επεισοδίων,με παρόντες δύο εισαγγελείς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ!

Αυτός που έχει κολλητό φίλο,το γνωστό ΣΙΧΑΜΑ που κάθεται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ,δίπλα στην φυσούνα στους αγώνες με την ομάδα μας,βρίζει και προπηλακίζει τα μέλη της αποστολής της!

Αυτός λοιπόν,ΑΠΑΙΤΗΣΕ και κατάφερε με τις γνωστές ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ που χρησιμοποιεί,να στοχοποιήσει οπαδούς του Ολυμπιακού επειδή ΔΗΘΕΝ είπαν ένα μπινελίκι,ενώ ΔΕΝ αποδεικνύεται ποιος το είπε, την ιδια στιγμή στο βίντεο τους,ακούγεται ξεκάθαρα να βρίζουν μέλη της αποστολή του Παναθηναϊκού!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ένας και να ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ. Επίσης συνελήφθη οπαδός του Ολυμπιακού επειδή τράβαγε βίντεο!!! Ενώ ΦΥΣΙΚΑ δεν έγινε το ίδιο με τους ανθρώπους του παο!

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά,ΠΑΝΤΑ εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΚΟΣΜΟΥ του.

Το παρακράτος σηκώνει κόσμο από τα σπίτια, επειδή δίνει εντολές ένας ανθρώπος,που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας και περίθαλψης!