Αλητείες Μανθάνο: «Σφαγή» του Ολυμπιακού στο Βέλοντρομ!

Ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκε εάν ήταν εντός περιοχή το πρώτο πέναλτι, για γέλια το δεύτερο πέναλτι που έδωσε ο Ισπανός διαιτητής!

Δείτε την εκπομπή μας :

Απίστευτα πράγματα στο Βέλοντρομ, με τον διαιτητή Χεσούς Χιλ Μανθάνο να δίνει δύο πέναλτι υπέρ της Μαρσέιγ μέσα σε 20 λεπτά (55’, 75’), το ένα χειρότερο από το άλλο και τους Μασσαλούς να γυρίζουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό από 0-1 σε 2-1! Δύο τραγικά λάθη από τον ρέφερι της αναμέτρησης, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα και έκλεψε από τους Πειραιώτες τη νίκη.

Ο Ισπανός τα έκανε μαντάρα και με δύο πέναλτι – δώρο στη γαλλική ομάδα της έδωσε την ευκαιρία να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Απίστευτη σφαγή του Ολυμπιακού στο Βέλοντρομ, που είδε τον Μανθάνο με το «έτσι θέλω» να του κλέβει μέσα από τα χέρια του το προβάδισμα και να χαρίζει δύο γκολ στην Μαρσέιγ.

Η αρχή έγινε στο 53’. Ο Μανθάνο αρχικά δεν έδωσε τίποτα στο μαρκάρισμα του Σισέ στον Τοβάν και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα το… ξανασκέφτηκε, σταμάτησε τον αγώνα και περίμενε το VAR να του πει τι έχει γίνει. O VARίστας δεν είδε κανένα πέναλτι και ο Μανθάνο αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο μόνιτορ να δει τη φάση.

Επιστρέφοντας στον αγωνιστικό χώρο έδειξε το σημείο του πέναλτι. Μια φάση, στην οποία δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ, παρά τα πολλά ριπλέι, εάν το μαρκάρισμα του Σισέ ήταν εντός ή εκτός περιοχής.Ο
Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0