Αλεξίεφ: «Η πιο απολαυστική εμπειρία μου στον Ολυμπιακό, για πάντα στην καρδιά μου»

Αλεξίεφ: «Η πιο απολαυστική εμπειρία μου στον Ολυμπιακό, για πάντα στην καρδιά μου»

Δείτε την εκπομπή μας

Πριν από λίγες μέρες, ο Τοντόρ Αλεξίεφ ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 40 ετών. Σε μία μεγάλη συνέντευξη, ο σπουδαίος Βούλγαρος ακραίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: «Θα είναι το μέρος που θα παραμείνει περισσότερο στην καρδιά μου από τις ομάδες του εξωτερικού, μετά τη Σουργκούτ, όπου έπαιξα εκεί για τέσσερα χρόνια».

Σε ερώτηση για το πού απόλαυσε περισσότερο το βόλεϊ, το άλλοτε «θηρίο» του Θρύλου τόνισε: «Στον Ολυμπιακό, φυσικά».

«Δεν μπορείς να φανταστείς για τι είδους οργανισμό μιλάμε. Η Αθήνα είναι υπέροχη, δεν έχεις να πεις κάτι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που σε προσέχουν όλη την ώρα. Σου παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο το βόλεϊ. Πηγαίνεις στο γυμναστήριο με τις σαγιονάρες, μπαίνεις μέσα και όλα είναι έτοιμα για προπόνηση, για παιχνίδι, για οποιαδήποτε κατάσταση. Σου ζητείται μόνο να κάνεις τη δουλειά σου. Ήταν μια πραγματική ευχαρίστηση να παίζεις εκεί. Και αυτό θα είναι το μέρος που θα παραμείνει περισσότερο στην καρδιά μου από τις ομάδες του εξωτερικού μετά τη Σουργκούτ όπου έπαιξα εκεί για τέσσερα χρόνια», υποστήριξε ο Βούλγαρος ακραίος, ο οποίος με την ερυθρόλευκη φανέλα, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο League Cup κι έφτασε ως τον τελικό του Challenge Cup.

https://www.gavros.gr/article/volei/360989-aleksief-h-pio-apolaystikh-empeiria-moy-ston-olympiako-gia-panta-sthn-kardia-moy

Share and Enjoy !

0Shares
0 0