Αλεξανδρής προς Ελ Κααμπί: «Είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα δείξει τον δρόμο που οδηγεί μόνο στον Πειραιά»

Ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη του ώστε να κρατήσει στο ρόστερ του έναν από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε το δικό του μήνυμα στον Μαροκινό άσο μέσω social media, ζητώντας του να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» όπου έχει αγαπηθεί από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το «γράμμα» του:

«Φίλε Ελ Κααμπί. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις σίγουρα. Θα σου μόνο μόνο αυτό. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλούργησες αγωνιστικά χαρίζοντάς μας υπέροχα και σημαντικά γκολ με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη, η στοργή, η καταξίωση που βίωσες εδώ απ’ τον Ολυμπιακό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα υλικό σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, σε λάτρεψε και σε έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Άσε την Τουρκία και τις άλλες χώρες. Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ’ όλους τους Ολυμπιακούς.

Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις έτσι. Σκέψου και είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα δείξει τον δρόμο που οδηγεί μόνο στον Πειραιά, μόνο στον Ολυμπιακό».