Αλέν, η στιγμή σου!

Ιδιαίτερο είναι το αποψινό ματς, για τον Ολυμπιακό, από όλες τις απόψεις. Αλλά και από μία συγκεκριμένη, είναι… λίγο παραπάνω ιδιαίτερο! Η θέση του τερματοφύλακα! Ο Μπόμπι Αλέν θα καθίσει απόψε κάτω από τα δοκάρια και θα είναι, για εκείνον, η πρώτη του ευρωπαϊκή παρουσία! Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, συνολικά.

Δείτε το Pre-Game για τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού στην Αγγλία!

Ο Γάλλος τερματοφύλακας βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρα του, έως τώρα, αφού καλείται να υπερασπιστεί την εστία του Θρύλο, σε ένα ματς, στο οποίο παίζεται το ευρωπαϊκό του μέλλον! Δύσκολη αποστολή, αν μη τι άλλο, αλλά ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας, στον Ολυμπιακό, γνώριζε καλά και ο ίδιος ο Αλέν ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν.

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο απρόοπτα και ατυχίες, με αποτέλεσμα ένα βαθύ και ποιοτικό ρόστερ, να είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο, για να μπορεί μία ομάδα να ανταπεξέλθει στις αντιξοότητες, τις οποίες μπορεί να συναντήσει, με τραυματισμούς και τιμωρίες. Ο Αλέν είναι ένας ικανός τερματοφύλακας, με προσόντα, ο οποίος αμείβεται από τον Ολυμπιακό, για να είναι έτοιμος να σταθεί επάξια, κάτω από το τέρμα, όταν αυτό χρειαστεί!

Η στιγμή του αυτή ήρθε. Απόψε το βράδυ έχει την ευκαιρία να γίνει κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού και να κάνει το καλύτερο που μπορεί, για να βοηθήσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να προκριθεί στο Final 8!

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0