ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν πρόεδρο-«γλάστρα» στην ΕΠΟ

Μονά ζυγά δικά της τα θέλει η «εξυγίανση» που βάζει όρους, ώστε να παραμείνει η βρωμιά και η σαπίλα στο ποδόσφαιρο. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θέλουν την κανονικότητα στο ποδόσφαιρο αλλά να παραμείνει… παραδομένη και μη ανεξάρτητη η ακατάλληλη ΕΠΟ, αφού δεν είναι κρυφό ποιες ομάδες και, το κυριότερο, ποιοι παράγοντες και παρα-παράγοντες την ελέγχουν.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν πρόεδρο-γλάστρα στην ομοσπονδία. Από τη μια λένε «ναι» σε πρόεδρο κοινής αποδοχής, από την άλλη δεν θέλουν συμβούλιο κοινής αποδοχής, ούτε στελέχη επιλογής του προέδρου κοινής αποδοχής. Άρα, θέλουν άλλοθι για να συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα!

Πρόκειται για την αποθέωση του παραλογισμού ή καλύτερα έχουμε να κάνουμε με θέατρο του παραλόγου. Ακόμη και παιδιά του νηπιαγωγείου βλέπουν ότι οι δυο ΠΑΕ ουσιαστικά δεν θέλουν μια κανονική ομοσπονδία. Άλλωστε, ξεκάθαρα, διατυμπανίζουν τον έλεγχο των προέδρων των ΕΠΣ και παράλληλα. πάντα μέσω δημοσιευμάτων κάποιων ΜΜΕ της «εξυγίανσης», φαίνεται ότι η ΕΠΟ έχει αλωθεί από συγκεκριμένα συμφέροντα.

Όμως, τι είδους πρόεδρος κοινής αποδοχής θα είναι κάποιος, αν δεν μπορεί να υλοποιήσει ούτε μια δική του πρόταση επειδή το ΔΣ θα έχει άρωμα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ; Τι είδους πρόεδρος κοινής αποδοχής θα είναι κάποιος, αν δεν έχει στελέχη της αρεσκείας του για να συνεργάζεται και παραμείνουν οι ίδιοι που… θεμελίωσαν την «εξυγίανση»;

Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0