Ολυμπιακός για Ταταρουσάνου…

Ο πρόεδρος της Στεάουα επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ταταρουσάνου, αναφέροντας με τον τρόπο του πως ο Ρουμάνος τερματοφύλακας θα έρθει στον Πειραιά το καλοκαίρι ως ελεύθερος και όχι τον Γενάρη.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

vc

Δεν πρόκειται για φήμη ή δημοσιεύματα, αλλά για την επίσημη και δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Στεάουα Βουκουρεστίου, Χέλμουτ Ντουκαντάμ. Μιλώντας σε ρουμανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 27χρονο Ρουμάνο διεθνή τερματοφύλακα, Τσίπριάν Ταταρουσάνου, αναφέροντας με τον τρόπο του πως θα έρθει στον Πειραιά το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής: “Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα επιπέδου Champions League και από αυτήν την άποψη είναι σωστή η απόφασή του. Θεωρώ, όμως πως οι 500.000 ευρώ ανά έτος που του προσφέρει η ελληνική ομάδα είναι λίγα. Θα μπορούσε να διεκδικήσει τουλάχιστον 800.000 ευρώ. Είναι ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας, είναι βασικός στην εθνική.

 Εμείς -αν και θα τον χάσουμε το καλοκαίρι χωρίς αντίτιμο- δεν τον παραχωρούμε τώρα ούτε με ένα ή δύο εκατομμύρια ευρώ. Προτεραιότητά μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε είσοδο στους ομίλους του Champions League όπου τα οφέλη θα είναι περισσότερα“, σχολίασε ο Ντουκαντάμ.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr