Ολυμπιακός – AEK 3-1 (σετ)

Ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόμπι Γιορντάνοφ επικράτησε με 3-1 επί της ΚΟΥΛΑΣ.1054127

Θα παραμείνει μόνος στην κορυφή τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν χάρη στην εμπειρία των παικτών τους οι οποίοι στα κρίσιμα πήραν σημαντικούς πόντους και έδωσαν λύσεις παρά τις απουσίες των Στεφάνου και Σμαραγδή.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι σημαδεύοντας τον Αχιλλεόπουλο στο σερβίς κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην πρώτη μπάλα της ΑΕΚ.

Έτσι, σιγά σιγά κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά η οποία όχι μόνο δεν έπεφτε αλλά μεγάλωνε συνεχώς. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ στο τέλος του σετ ήταν να μαζέψει τη διαφορά με τον Ολυμπιακό να το κατακτά τελικά με 25-20.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο σετ. Από την αρχή έδειξε να πατά καλύτερα. Στο τέλος κατάφερε να ξεφύγει με τρεις πόντους. Ο Καζάζης έριξε τον Καλντέιρα στη θέση του Σωτηρίου και ο Ολυμπιακός κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά.

Μάλιστα, στο τέλος μπόρεσε να προσπεράσει κιόλας με την ΑΕΚ να κάνει εύκολα λάθη από τη θέση του σερβίς. Οι κιτρινόμαυροι όμως ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν αφού Καλντέιρα και Γιορντάνοφ σημάδεψαν άουτ και η ΑΕΚ πήρε το σετ με 28-26.

Το τρίτο σετ είχε την υπογραφή του Μπόμπι Γιορντάνοφ. Η ΑΕΚ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς με το δεύτερο σετ. Πίεσε στο σερβίς δημιούργησε προβλήματα και επέβαλε το ρυθμό της.

Δεν κατάφερε όμως ποτέ να ξεφύγει γιατί πάντοτε ο Ολυμπιακός έβρισκε τις λύσεις και μάζευε τη διαφορά. Έτσι έγινε και όταν η ΑΕΚ προηγήθηκε με 22-19. Τότε ο Μπόμπι Γιορντάνοφ πήγε στο σερβίς και έφυγε όταν ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το σετ με 25-22.

Το τέταρτο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία. Ο Ολυμπιακός με κεκτημένη ταχύτητα και με ανεβασμένη ψυχολογία επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του και καθάρισε τη νίκη.

Τα σετ: 25-20, 26-28, 25-22, 25-19

Share and Enjoy !

0Shares
0 0