Μίτσελ: Δεν είμαι εγώ ο μάγος, αυτοί είναι μάγοι!!!

Ο Μίτσελ σε χθεσινές του δηλώσεις, αφού εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού δεν ξέχασε να αποδώσει τα εύσημα και στους παίκτες του λέγοντας χαρακτηριστικά… “Δεν είμαι εγώ ο μάγος, αυτοί είναι μάγοι!!!”

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ÌÉÔÓÅË ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) MICHEL OLYMPIAKOS PRESS CONFERENCE (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Ο Ισπανός κόουτς της ομάδας μας αφού χαρακτήρισε ως βραβείο την πρόκριση στους 16 του Champions League τόνισε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τίποτα καλύτερο για τον Ολυμπιακό όσον αφορά το νέο έτος.

Έχουμε παίξει πολύ καλά. Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με όσα έχουμε καταφέρει. Υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουν συμβεί ως τώρα. Θέλω τον καινούργιο χρόνο να συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που τελειώσαμε στον προηγούμενο.” Ανέφερε στην (Real) ενώ πρόσθεσε για το αν διαθέτει μαγικές ικανότητες και κατ’ επέκταση κάποιο μαγικό ραβδί.

“Η δική τους ποιότητα είναι που κάνει τη διαφορά! Δεν είμαι εγώ ο μάγος. Αυτοί είναι μάγοι! Δουλεύουν πραγματικά πάρα πολύ σκληρά. Σίγουρα ο προπονητής έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα., αλλά τον πιο σημαντικό τον έχουν οι παίκτες”.

Αναφορικά για το αν έχει ανεκπλήρωτα όνειρα για τον Ολυμπιακό του 2014. “Άλλα όνειρα; Υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσω; Πραγματικά αισθάνομαι γεμάτος. Τι άλλο να ζητήσω; Παίζουμε καλά, πολύ καλά. Σπάμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη”.

Περί Μάντσεστερ. “Είναι ένα μεγάλο βραβείο. Ένα μεγάλο δώρο. Είναι φανταστικό αυτό που μας συμβαίνει, για την ακρίβεια πρόκειται να συμβεί, με τη Μάντσεστερ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να πάμε και να το απολαύσουμε”.

Στο τέλος δεν ξέχασε να ευχηθεί σε όλους για το νέο έτος. “Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ευτυχία, ειρήνη και κυρίως να βρει ο καθένας τον δρόμο του σε αυτές τις δυσκολίες”.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0