Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

1432131

Γεια σας αδέρφια μου.Δίκαια πιστεύω Κυπελλούχος η αεκ με τελικό σκορ 1-2.

Κακή εμφάνιση των ερυθρόλευκων και δεν χωράει ούτε η παραμικρή δικαιολογία για το τελικό αποτέλεσμα.Το τι φταίει για την συγκεκριμένη εμφάνιση,ας το κρίνουν οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού μας,πρόεδρος και λοιπά μέλη συμβουλίου.Ας δεχτούμε την ήττα όπως δεχτήκαμε και άλλες τόσες.Ολυμπιακός είμαστε και λογικό να υπάρχουν και αυτά στο παιχνίδι.

Επιπλέον,απο την άλλη μεριά,όσο και να θες να κερδίσεις,νομίζω περισσότερο θα χαιρόμασταν που θα νικούσαμε την αεκ παρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου.Ένα Κύπελλο,ένας αγώνας,που περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε ένας φιλικός αγώνας παρά ο χθεσινός.Και όχι δεν το λέω επειδή χάσαμε.Τα ίδια θα έλεγα και αν νικούσαμε.

Δεν γίνεται να παρακολουθείς ένα ντέρμπυ στην ουσία,με άδειο γήπεδο.Και στην Ζιμπάμπουε ακόμα θα υπήρχε κόσμος.Αλλά εκεί δεν υπάρχει Κοντονής και διάφοροι καταστροφείς.

Όπως είπα στην αρχή,ας ψάξουν οι ειδικοί να λύσουν τα προβλήματα των κακών εμφανίσεων και να σταματήσουμε να βάζουμε δικαιολογίες εκεί που δεν χρειάζονται.Συνεχίζουμε την στήριξη στην ομάδα μας που μας έχει δώσει πολλά και ας μας έχει στερήσει κάποια άλλα.

Χριστόδουλος Καλλιώρας

Share and Enjoy !

0Shares
0 0