Η τηλεδιάσκεψη του προγράμματος APPLE…

Οι εργασίες του ευρωπαϊκού προγράμματος APPLE συνεχίζονται ηλεκτρονικά, μέσω της τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα την Δευτέρα (15/6) το μεσημέρι.

Εκπρόσωποι εννιά ευρωπαϊκών αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων (Ολυμπιακός, Λάτσιο Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI) συζήτησαν για την εξέλιξη του προγράμματος και τα επόμενα βήματα, υπό τον συντονισμό της βασικής συντονίστριας, Λάτσιο.

Κάθε συμμετέχων παρουσίασε τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα σε τοπικό επίπεδο, αναφορικά με το πρόγραμμα, καθώς και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσον αφορά στην υλοποίησή του εν μέσω πανδημίας!

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι προπονητές κάθε συμμετέχοντα συλλόγου θα λάβουν βασικές οδηγίες ενόψει των επισκέψεών τους στα δημοτικά σχολεία και την διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων για νεαρούς μαθητές…

Η επόμενη συνάντηση των συνεργαζόμενων συλλόγων είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο του 2020, στην Ρώμη.

Να σημειωθεί, ότι το Έργο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής! Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί μέσω μιας σειράς σεμιναρίων και ενεργών μαθήσεων στα σχολεία και με συναντήσεις σχετικών ενδιαφερομένων μερών. Οι δραστηριότητες αυτές εστιάζουν όχι μόνο στην προώθηση του αθλητισμού αλλά στην υγεία σε ευρύτερη προοπτική.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0