ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε το μοιραίο Boeing 777…

Η εταιρία GeoResonance όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail έχει στοιχεία που αποδεικνύουν πως το αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες βρίσκεται στο βυθό , 118 μίλια νότια του Μπαγκλαντές.

tromaktiko

“Βρήκαμε το μοιραίο Μαλαισιανό Μπόινγκ. Εντοπίσαμε τα συντρίμμια του στον βυθό του Κόλπου της Βεγγάλης”.

Τέλος στο αεροπορικό θρίλερ που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο βάζει μια αυστραλιανή εταιρία τεχνολογίας που υποστηρίζει ότι στην θαλάσσια περιοχή όπου είχαν αρχικά αναζητήσει οι αρχές το Μπόινγκ, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή των σημερινών ερευνών, βρήκαν τα συντρίμμια του.

αεροπλανο41

Ανάλυση δορυφορικών φωτογραφιών από το συγκεκριμένο σημείο δείχνουν συντρίμμια ενός μεγάλου αντικειμένου σύμφωνα με τα στελέχη και τους ειδικούς της εταιρίας που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τα ευρήματα των ερευνών τους καθώς όπως υποστηρίζουν οι αρχές όλες αυτές τις εβδομάδες ψάχνουν σε λάθος μέρος…

αεροπλανο31

“Είμαστε μια μεγάλη ομάδα επιστημόνων και μας αγνοούν. Εκτιμούμε πως έχουμε την ηθική υποχρέωση να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία στις αρχές”.

Η νέα αυτή αποκάλυψη έρχεται την στιγμή που οι αρχές και τα σωστικά συνεργεία στην Αυστραλία ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες να βρεθούν επιπλέοντα συντρίμμια καθώς μετά από τόσο καιρό όλα τα ίχνη της μοιραίας πτήσης θα έχουν βουλιάξει στον ωκεανό.

αεροπλανο21

Σύμφωνα με τους ειδικούς της αυστραλιανής εταιρίας κατάφεραν να (εντοπίσουν) τα ίχνη του αεροσκάφους χρησιμοποιώντας τεχνολογία που ανιχνεύει συγκεκριμένα χημικά στοιχεία όπως το αλουμίνιο, το τιτάνιο καθώς και ειδικά στοιχεία που περιέχουν τα καύσιμα των αεροσκαφών.

Τα σκάνερ της GeoResonance (έπιασαν) εικόνες που εντόπισαν «ανωμαλίες» στον βυθό που περιέχουν τα παραπάνω χημικά στοιχεία.

αεροπλανο5

Παρά τα όσα υποστηρίζουν ωστόσο οι επιστήμονες της εν λόγο εταιρίας οι επίσημες αρχές δεν δείχνουν να συμμερίζονται τις αποκαλύψεις τους καθώς εκτιμούν σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους πως το αεροσκάφος δεν χάθηκε στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά χιλιάδες μίλια πιο μακριά κοντά στις ακτές της Αυστραλίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αεροσκάφος που (εξαφανίστηκε) στις 8 Μαρτίου κρύβει ένα μυστήριο για το τι έγινε στην πτήση που πιθανόν δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ.

 

Πηγή: exedra.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0