Δεν προχωράει του Αμπντούν στον ΠΑΟΚ

pegasus_LARGE_t_1041_106261151_type11291

 

Ο ΠΑΟΚ «εντόπισε» την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν, προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή, ακολούθως -αν και ήθελε να το αποφύγει- κάθισε στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφαινόμενη μετακίνησή του από τον αγγλικό σύλλογο στον Δικέφαλο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Αλγερινός, που έχει συμβόλαιο της τάξης των 1,3 εκ. ευρώ τον χρόνο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, προσπάθησε να μείνει ελεύθερος, ζητώντας αποζημίωση από την ομάδα, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού Στιούαρτ Πιρς. Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του, αλλά αμέσως στον ποδοσφαιριστή ότι το ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει ως ετήσια αποζημίωση είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό που έχει λαμβάνειν στη Φόρεστ.

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν για μέρες και φαίνεται πως οι τρεις πλευρές (ΠΑΟΚ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Τζαμέλ Αμπντούν) τα βρήκαν. Στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του Αμπντούν για τη σεζόν 2014-15, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αλγερινός θα έπαιζε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, και ακολούθως θα υπήρχε ένα ποσό -κοντά στο ένα εκατ. ευρώ- με το οποίο ο Δικέφαλος θα μπορούσε να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή. Η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε μέχρι αυτό το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την επιμονή του Ζήση Βρύζα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αμπντούν, ο παίκτης, για συγκεκριμένους λόγους, έχει απορριφθεί. Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, ο ΠΑΟΚ καλείται να αλλάξει ρότα και να συνεχίσει την αναζήτηση, όχι μόνο στην υπόθεση του εξτρέμ, αλλά και σε αυτές του κεντρικού αμυντικού και του εσωτερικού μέσου, που είναι ακόμα ανοικτές, με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη να φέρνει όλα τα θέματα στο προσκήνιο.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129809248