Χωρίς Πρίντεζη,Λοτζέσκι με τον Κολοσσό

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Ματ Λοτζέσκι θα παραταχθεί απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (19:15, ΔΤ) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ.670844B2195A14F3CB44580487B9B631

Και οι δύο έμειναν για δεύτερη διαδοχική ημέρα εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή, τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη.

Εκτός δωδεκάδας είναι πιθανό να μείνει και ο Μίρζα Μπέγκιτς, αν και προπονήθηκε κανονικά, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Καββαδά αντί του Μπέγκιτς, προκειμένου να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Κόλινς και Μουν θα είναι στη αποστολή και θα πάρουν χρόνο για να αφομοιώσουν τα συστήματα. Ο αγώνας με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα (13/2) είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα του Πειραιά, η οποία θέλει να πανηγυρίσει την 3η διαδοχική νίκη της στη φάση των «16», μετά από αυτές με τη Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία και με τη Μάλαγα στο Φάληρο.