Αγωγή Ιβάν κατά Μαρινάκη…

Ο ακαδημαϊκός, Κώστας Ζουράρις δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus της Θεσσαλονίκης πως “Ο Σαββίδης έχει καταθέσει αγωγή κατά του Μαρινάκη και ζητά 1 εκατομμύριο ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμιση κατά του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η υπόθεση θα εκδικαστεί στη Θεσσαλονίκη”.

pegasus_LARGE_t_1041_106236739

Από τον “δικέφαλο του βορρά” πάντως δεν επιβεβαιώνουν για την σχετική αγωγή, ωστόσο τη θεωρούν ιδιαίτερα πιθανή.  Άλλωστε από την στιγμή που ο Ολυμπιακός απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Άρη με δική του ανακοίνωση που στρεφόταν προσωπικά κατά του Ιβάν Σαββίδη είχε ξεκαθαρίσει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Ολυμπιακού και ποιο συγκεκριμένα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Σαββίδης είχε εμμείνει στην άποψή του και μετά το μορατόριουμ στις ανακοινώσεις που συμφωνήθηκε σε μια από τις συνεδριάσεις της Super League.

Πάντως υπάρχουν πληροφορίες ότι η σχετική αγωγή, αν δεν έχει ήδη κατατεθεί, είναι υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ αλλά και τους πληρεξούσιους για την υπόθεση δικηγόρους του και αφορά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακό.

Στην Πρώτη_Γραμμή Του Ερυθρόλευκου Πύρινου Λαού!!!     Red Agent7 και στο facebook…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0