Τα 3 πιο ερωτικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη

Τα 3 πιο ερωτικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο Jamie Dornan- ο πιο σέξι άντρας αυτή τη στιγμή- κάνει χαμό στο twitter με το μπαλάκι στην τσέπη του (όχι δεν είναι κάποιο υπονοούμενο αυτό) και η Liz Hurley στα 51 της είναι πιο hot από ποτέ.

Ε, τόσο σέξινες σήμερα είπαμε και εμείς να βάλουμε κάτω τους αστρολογικούς χάρτες και να δούμε ποια είναι τα πιο ερωτικά ζώδια; Με τη βοήθεια του (αχ) Jamie και μερικών gif του θα σου παρουσιάσω την ταπεινή αυτή λίστα με τα 3 πιο σέξι ζώδια του αστρολογικού χάρτη.

Σκορπιός

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι ο σκορπιός βρίσκεται στις περισσότερες λίστες με τα πιο σέξι ζώδια. Οι σκορπιοί είναι μυστήριοι και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι εκπέμπουν μια άγρια σεξουαλικότητα- τους αρέσει το kinky sex, δεν τους χαλάει καθόλου να πειραματίζονται με sex toys, role playing και γενικά είναι ανοιχτοί σε προκλήσεις. Μπορεί να μην εκφράζονται ιδιαίτερα και να μην σου πουν ποτέ ότι σε αγαπάνε, αλλά θα φροντίσουν να περάσεις καλά στο κρεβάτι.

Τοξότης

Κι όμως, οι κατά τ’ άλλα  ήσυχοι τοξότες κάνουν δυναμική εμφάνιση σε αυτή τη λίστα. Κανείς δεν φλερτάρει όπως οι εκείνοι- είναι φανταστικοί σε αυτό και μπορούν να κλέψουν την καρδιά σου π α ν ε ύ κ ο λ α. Παράλληλα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις “βασίλισσα” στο κρεβάτι. Συνδυασμός φωτιά, άρα καλώς τους στη λίστα.

Ιχθύς

Τα ψαράκια κλείνουν (δικαίως) αυτό το top3 γιατί δεν πιάνονται στις φαντασιώσεις- μπορούν να σε κάνουν να φτάσεις σε οργασμό απλά περιγράφοντάς σου τι θέλουν να σου κάνουν. Φλερτάρουν εξίσου πετυχημένα με τους τοξότες και το γεγονός ότι είναι αξιαγάπητοι και ιδιαίτερα ευχάριστοι στην παρέα τους κάνει ιδανικούς φίλους και συντρόφους.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0