7 ερωτικά μηνύματα-εγγύηση για να τον ρίξεις!!!

7 ερωτικά μηνύματα-εγγύηση για να τον ρίξεις!!!

Το φλερτ δεν είναι εύκολο στα χρόνια της τεχνολογίας.

9505d4d187df694258f49966407b3378

Καμιά φορά πιάνεις τον εαυτό σου να ζηλεύει τη μαμά σου και τις φίλες της που έζησαν την εποχή που το ερωτικό παιχνίδι είχε πολύ απλούς κανόνες: αν του άρεσες, σου τηλεφωνούσε, αν όχι, δεν σου τηλεφωνούσε -τόσο απλά. Όμως σήμερα, με τόσα μέσα επικοινωνίας στη διάθεση μας τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Κανείς δεν ξέρει να σου πει αν και πότε θα πρέπει να του στείλεις πρώτη, αν οι «φατσούλες» σου θα του φανούν γλυκούλες ή απλά γλυκανάλατες και πόσες φατσούλες είναι αρκετές εν πάση περιπτώσει -αν βέβαια υποθέσουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις φατσούλες.

Αν έχεις εντοπίσει κάποιον που σου αρέσει και θέλεις να να τον προσεγγίσεις, μην πελαγώνεις! Είτε στοχεύεις σε μια ελεύθερη σχέση, είτε ψάχνεις να νοικοκυρευτείς, είτε μιλάμε για κινητό, Facebook, Twitter, ή Skype, απλά διάλεξε ένα από τα ερωτικά μηνύματα που σου προτείνουμε και που θα τον κάνουν να πιάσει το υπονοούμενο χωρίς να πάρει τα βουνά:

1. «Αυτό το μάθημα θα γινόταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν ήσουν κοντά μου»

Φυσικά, το να στέλνεις μηνύματα εν ώρα μαθήματος/σεμιναρίου/επαγγελματικής συνάντησης (αναλόγως σε τι φάση βρίσκεσαι) είναι εντελώς λάθος, αλλά το να γράφεις για το μάθημα/σεμινάριο/επαγγελματική συνάντηση στο διάλειμμα μετά είναι απλά ιδιοφυές, αφού έχεις μ” έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: αφενός του δίνει μια ιδέα για τα ενδιαφέροντα σου και τις ασχολίες σου (μην ξεχάσεις να προσδιορίσεις τι μάθημα/σεμινάριο κ.λπ. ήταν αυτό) και αφετέρου του δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλεις να τον βλέπεις περισσότερο. Επιπλέον, του δείχνει ότι τον σκέφτεσαι, ακόμα κι όταν δεν τον βλέπεις.

Ακόμα κι αν δεν παρακολουθείς κανένα μάθημα ή είσαι άνεργη, μπορείς να προσαρμόσεις αυτή την ιδέα σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σου (ταινία, πάρτι, διάβασμα).

2. «Έχεις όρεξη να διαβάσουμε μαζί;»

Μιλώντας για διάβασμα, αν είσαι φοιτήτρια ή μαθήτρια δεν υπάρχει καλύτερη και πιο «αθώα» αφορμή από τη μελέτη για να συναντηθείς με εκείνον που σου αρέσει, χωρίς την αμηχανία του πρώτου ραντεβού και χωρίς τον φόβο ότι του γίνεσαι φόρτωμα. Αν υπάρχει διαθέσιμο και κάποιο «ουδέτερο» έδαφος, όπως μια βιβλιοθήκη ή ένα αναγνωστήριο όπου συνηθίζετε να συχνάζετε ακόμα καλύτερα. Άλλωστε, πράγματι το ενδιαφέρον σου θα μπορούσε να περιστρέφεται αποκλειστικά και μόνο γύρω από τις γνώσεις του στα μαθηματικά, τη φυσική ή τη γλώσσα και να σταματάει εκεί. Αλλά αφού θα είσαστε «μαζί» και θα μείνετε μόνοι οι δυο σας με δική σου πρωτοβουλία, μένει σ” εκείνον να λύσει το μυστήριο.

3. Μια φωτογραφία από την αφίσα μιας εκδήλωσης + «Μήπως ενδιαφέρεσαι για [συμπλήρωσε το είδος της εκδήλωσης;]»

Από εγκαίνια σε κλαμπ, μέχρι γυμναστήριο και μαθήματα χορού, αν υπάρχει κάποια ανοιχτή εκδήλωση που σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις άδραξε την ευκαιρία για να βρεθείς πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου. Η φωτογραφία θα τραβήξει αμέσως την προσοχή του και θα του κάνει εντελώς διαφορετική εντύπωση από ένα σκέτο κείμενο με τις ανάλογες πληροφορίες. Επιπλέον φανερώνει αμέσως ότι έκανες κι έναν κόπο παραπάνω για να τον καλέσεις σε κάτι που ελπίζεις ότι τον ενδιαφέρει.

4. «Περνάω τέλεια μαζί σου όταν βγαίνουμε. Ας το επαναλάβουμε, σε παρακαλώ»

Όπερ σημαίνει μεθερμηνευόμενον: «Σε σκέφτομαι συνέχεια και δεν σκοπεύω να σταματήσω στο άμεσο μέλλον, άρα ας κάνουμε παρέα». Ό,τι κι αν συζητήσατε στο προαύλιο, όταν πίνατε καφέ μαζί ή όταν χορεύατε μεθυσμένοι λίγο πριν κλείσει η βραδιά, έτσι του δείχνεις ξεκάθαρα ότι θέλεις κι άλλο χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένη. Χρησιμοποιώντας τον πληθυντικό με το «επαναλάβουμε» αντί για το «θέλεις», δημιουργείς μια αίσθηση συνενοχής και την ιδέα του «εμείς οι δύο» χωρίς καν θίξεις το θέμα. Μαγικό!

5. «Πες μου αλήθεια: τα μαλλιά σου είναι τόσο τέλεια από φυσικού τους ή έχεις κάποιο κρυφό μυστικό; …Δεν θα το μαρτυρήσω!»

Εννοείται ότι θα προσαρμόσεις το κείμενο για να ταιριάζει στο συγκεκριμένο αρσενικό. Π.χ. «είχες πάντα τόσο δυνατά μπράτσα, ή έχεις λιώσει στο γυμναστήριο;», ή «έχεις πράγματι τόσο πολλές γνώσεις ή απλά ξέρεις να βρίσκεις τα πάντα στο Google;». Άντρες και γυναίκες χρειάζονται εξίσου πότε-πότε ένα κομπλιμέντο. Κολάκεψε τον για κάτι που ξέρεις ότι περηφανεύεται, πείραξε τον λίγο… και τον πέτυχες διάνα!

6. «Ήθελα να σου στείλω για καφέ σήμερα το πρωί, αλλά έμπλεξα. Να το ξαναπρογραμματίσουμε για κάποια άλλη μέρα;»

Αν έχεις στερέψει από έμπνευση και δεν ξέρεις τι άλλο να πεις, υπάρχει πάντα κι αυτή η εναλλακτική. Είναι αποτελεσματική και σχεδόν… σατανική καθώς κάνεις την πρόταση σου να φαίνεται σαν ήρθε αρχικά από εκείνον, ενώ εσύ ήσουν απασχολημένη με την συναρπαστική καθημερινότητα σου -λέμε τώρα. Το ραντεβού για τον περιβόητο καφέ θεωρείται ήδη κλεισμένο και το μόνο που μένει είναι να κανονίσετε το πότε.

7. Ένα κενό μήνυμα!

Κάποιες φορές η σιωπή είναι χρυσός, ακόμη κι αν υπάρχουν πολλά που θα ήθελες να του πεις. Πέρα απ” αυτό, η σιωπή δημιουργεί και μια αχλή μυστηρίου. Αν ντρέπεσαι πάρα πολύ να ξεκινήσεις μια κουβέντα με δική σου πρωτοβουλία, στείλε του «κατά λάθος» ένα κενό μήνυμα. Το πιθανότερο είναι ότι θα σου απαντήσει για να σε ρωτήσει τι ήθελες να του πεις και τότε θα έχεις την ευκαιρία να τον αιφνιδιάσεις: «Ουπς, λάθος! Αλλά για πες, πώς τα πας»; Εκείνος βέβαια μπορεί να ψυλλιαστεί τι τρέχει, όμως ακόμα κι αν καταλάβει ότι το έκανες επίτηδες, θα κολακευτεί από το γεγονός ότι ήθελες να του μιλήσεις κι αφού θα έχει γίνει η αρχή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να του μιλάς.

Άλλωστε, όπως έγραψε κάποτε ο μεγάλος ρομαντικός, Βίκτορας Ουγκώ, «Το πρώτο σύμπτωμα του πραγματικού έρωτα σε έναν νεαρό είναι η ντροπή, ενώ σε ένα κορίτσι η τόλμη». Γίνε τολμηρή λοιπόν. Δώσε του μερικά ξεκάθαρα σημάδια και μετά δώσε του μερικά ακόμη πιο ξεκάθαρα σημάδια. Ούτως ή άλλως στον κόσμο των μηνυμάτων δεν υπάρχει περιθώριο για ντροπές. Απλά προσάρμοσε το δικό σου στην περίπτωση του και πάτα «αποστολή».

Πηγή : womenonly.gr