Τι να κάνεις -και τι όχι- αν δεις τον πρώην σου στο δρόμο

Τι να κάνεις -και τι όχι- αν δεις τον πρώην σου στο δρόμο

Ακολουθεί πραγματική ιστορία.

Πρώην

Βρίσκεσαι έξω για καφέ/ποτό/βόλτα/φαγητό και πετυχαίνεις το τελευταίο άτομο που θα ήθελες να δεις τη δεδομένη περίοδο. Τον πρώην σου. Όσο ακατόρθωτο και να σου φανεί την εν λόγω στιγμή βασικό είναι να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου, διότι στη τελική είναι ένας απλός άνθρωπος. Ιδού ένας οδηγός για τα 10 πράγματα που πρέπει -και δε πρέπει- να κάνεις όταν πετύχεις τον φίλο σου. Το να κρυφτείς δεν αποτελεί επιλογή.

1) Χρησιμοποίησε την εσωτερική κάμερα του κινητού σου, για να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις τίποτα υπολείμματα από το γεύμα σου στα δόντια σου.

2) Δε φοράς makeup; Χρησιμοποίησε το κραγιόν στη τσάντα σου για να δώσεις στα μάγουλα σου φυσικό χρώμα. Σε περίπτωση που δεν έχεις κραγιόν -εκτάκτου ανάγκης- δάγκωσε τα χείλη σου και τσίμπα τα μάγουλα σου.

3) Σε περίπτωση που τα μαλλιά σου δείχνουν ατημέλητα -και δεν εννοούμε επιμελώς/ατημέλητα- σπεύσε στη τουαλέτα και προσπάθησε να τα φορμάρεις, είτε με βούρτσα είτε με κάποιο σεσουάρ -αν υπάρχει. Αν όχι, αρκεί ένας chic κότσος ή πλεξούδα.
4) Σε καταστάσεις σαν αυτές, μετανιώνεις που δεν έχεις μαζί σου τη travel-size εκδοχή του αρώματος σου. Σε περίπτωση που έχεις ψεκάσου. Έτσι θα πυροδοτήσεις στον πρώην φίλο σου ευχάριστες αναμνήσεις.
5) Ζούμε στην εποχή όπου βασιλεύουν τα social media. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τον ρωτήσεις για τις διακοπές του στην Αντίπαρο -στιγμιότυπα των οποίων είδες όταν κατασκόπευες το Instagram του.
6) Σε περίπτωση που έχεις κάποιον νέο φίλο, προσπάθησε να μην καυχηθείς για τα κατορθώματά του, ασχέτως αν είναι κάποιο μεγαλοστέλεχος σε μια εταιρία ή καρδιοχειρούργος. Και μόνο που έχεις προχωρήσει, του προκαλεί ζήλια.
7) Αν όμως είσαι ακόμη single, προσπάθησες να αποφύγεις -διακριτικά- το θέμα, με το να τονίσεις κάποια προαγωγή ή επικείμενο ταξίδι. Η ζωή είναι ενδιαφέρουσα.
8) Αν ο πρώην σου είναι με την καινούργια του κοπέλα, να είσαι ευγενική μαζί της ακόμα και αν από μέσα σου εύχεσαι το κακό της. Κράτα τους φίλους σου κοντά και ….
9) Να έχεις πάντα κάποιο σχέδιο διαφυγής, τουτέστιν είσαι στο δρόμο για κάποιο event ή συναυλία. Εξαρτάται φυσικά από το outfit που θα φοράς.
10) Παρέμεινε ήρεμη και προπάντων μην αρθρώσεις τις ακόλουθες λέξεις “Πάμε για ποτό κάποια φορά”. Γιατί; Δεν πρέπει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0