Θέλετε σεξ με περισσότερη διάρκεια; 3 τρόποι για να πάρετε παράταση!

Θέλετε σεξ με περισσότερη διάρκεια; 3 τρόποι για να πάρετε παράταση!

Αν το σεξ σας παραπέμπει συχνά στο γνωστό τρίπτυχο ψεκάστε-σκουπίστε- τελειώσατε, κοινώς, καμία αίσθηση ιεροτελεστίας, όλα στο μπαμ μπαμ, σαν να σας κυνηγάνε, αρχικά ίσως θα πρέπει να το συζητήσετε λιγάκι με τον παρτενέρ σου, αν όντως δεν σας κυνηγάνε.

διάρκεια

Από ‘κει και πέρα, εγώ θα σου δώσω 3 tips που εγγυημένα δίνουν διάρκεια στο σεξ και καθυστερούν την κορύφωση του. Μπορείς να τα ρίξεις στο κρεβάτι και να δεις πώς θα λειτουργήσουν. Τα ΄χουμε πει, στον έρωτα σημασία και το ταξιδάκι και ο προορισμός.

Προκατ πάνω απ’ όλα

Τα προκαταρκτικά είναι η βασική προϋπόθεση ώστε να κρατήσει περισσότερο η επαφή σας (ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Ε;). Επιμηκύνοντας τον χρόνο των προκαταρκτικών κι ερεθίζοντας ο ένας της ερωτογενείς ζώνες του άλλου το χαίρεστε πιο πολύ και καθυστερείτε και τη διείσδυση που άπαξ και συμβεί, το άλογο βγαίνει εκτός ελέγχου που λένε. Δύο σώματα έχετε, τόσα σημεία που θέλουν χάδια και φιλιά, γιατί τα παραμερίζετε δηλαδή;

Αλλαγή στάσης

Πρότεινέ του (ή τοποθετήσου ώστε ν’ ακολουθήσει) στάσεις που ξέρεις πως δεν ευνοούν με τρέλα τον οργασμό σας. Παράλληλα, παίξτε σε διάφορους ρυθμούς, μία αργά, μία γρήγορα, να επικρατήσει μια ευχάριστη σύγχυση.

> Δείτε τα 5 ζώδια που τα πάνε εξαιρετικά στο στοματικό σεξ
Πάτα το pause

Κάντε και κανένα διαλειμματάκι στο ενδιάμεσο, πάρτε μία ανάσα, δεν φεύγει κανείς. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο χρόνος που επιλέγει το νευρικό σύστημα για να δώσει το σήμα για τον οργασμό εξαρτάται κατά 50% από ψυχοσωματικούς παράγοντες και 50% από τη συνήθεια. Γι’ αυτό σου λέω, βγείτε από τα καλούπια σας. Ναι, εσύ μπορείς να ολοκληρώσεις όποτε και όσες φορές θες- το ξέρω προφανώς-. Ωστόσο γιατί να βιαστείς και να τον ωθήσεις ν’ ακολουθήσει το παράδειγμά σου; Γίνε εσύ η αλλαγή που θες.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike