Τα 12 κομπλιμέντα που θέλει ν’ ακούει ένας άντρας από εσένα!!!

Τα 12 κομπλιμέντα που θέλει ν’ ακούει ένας άντρας από εσένα!!!

Σύμφωνα με την κοινή λογική ένα καλό κομπλιμέντο (κομπλιμέντο- η πιο γραφική λέξη του κόσμου) είναι το έξυπνο, πρωτότυπο κομπλιμέντο κι όχι αυτό το χιλιοειπωμένο που δεν σου ‘χει πάρει πάνω από 3 δευτερόλεπτα για να σκεφτείς και να αρθρώσεις.

kompl_def

Λάθος. Σε μία πρόσφατη ερώτηση του Ask Reddit, οι άντρες απέδειξαν πως όσο πιο κοινότυπη και προφανής φιλοφρόνηση (ωχ για δες, έχει και συνώνυμο το κομπλιμέντο, εξίσου γραφικό) τόσο πιο μεγάλη η συγκίνησή του. Για παράδειγμα, αν σου αρέσουν τα μάτια του, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να “κάψεις” τον εγκέφαλό σου για του πεις κάτι πολύ ψαγμένο του στυλ “τα ματόκλαδά σου λάμπουνε σαν τα λούλουδα του κάμπου”. Μπορείς απλά να πεις “έχεις πολύ ωραία μάτια”. Θα το εκτιμήσει πιο πολύ ως ατάκα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα κομπλιμέντα με τα οποία τα αρσενικά κάνουν κρυφές χαρούλες- χαρούλες, δείχνουν- δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

> Κάτι για τα ρούχα του. “Πόσο ωραίο αυτό που φοράς σήμερα!”. Ειδικά αν το outfit δείχνει πως το παιδί έχει κάνει προσπάθεια.

> Κάτι για το σώμα του. “Έπιασε τόπο το γυμναστήριο ε;”, “Πέτρα η κοιλιά”, “έχεις ωραίο στέρνο”, κάτι τέτοιο. Ό,τι και να του πεις, θα το θυμάται για πάντα.

> “Με κάνεις να νιώθω ασφαλής”. Κι όμως! Το περίμενες; Ούτε εμείς, αλλά το απάντησαν οι σατανάδες. Ναι, υπάρχουν άντρες που παραδέχονται ότι αισθάνονται περίφημα όταν προσφέρουν το αίσθημα ασφάλειας σε μία γυναίκα.

> Μία καλή κουβέντα για το πώς μυρίζει. Όχι τόσο το άρωμά του, όσο το σώμα του. Εκτιμά πολύ όταν εκθειάζεις το πόσο καθαρός είναι.

> Κάτι που να δείχνει ότι τον θεωρείς άνθρωπο με ενδιαφέροντα. Οι πιο πολλοί άντρες κρυφά θεωρούν τους εαυτούς τους βαρετούς. Το να του καταρρίπτεις μία από τις μεγαλύτερες ανασφάλειές του, σίγουρα δεν περνάει στα “ψιλά”.

> Ένα κομπλιμέντο για το μόριό του. Καμία έκπληξη εδώ, αλίμονο.

> Μία φιλοφρόνηση για τα μαλλιά του. Άλλη ανασφάλεια κι εδώ, ακατανόητα μεγάλη για μας.

> “Είσαι πολύ έξυπνος”. Εντάξει εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια που δεν θα χαιρόταν με κάτι τέτοιο…

> Ένα εγκώμιο για το πόσο δυνατός είναι “πλεγμένο” από σένα. Τα ένστικτα αγαπητή μου, τα ένστικτα.

> “Είσαι πολύ καλός οδηγός”. Νιώθουν πιο ελκυστικοί στα μάτια σου. Φουσκώνουν σαν παγώνια.

> Μία ιδιαίτερη μνεία για το χιούμορ του. Αναμενόμενο.

> Κι ένα κομπλιμέντο για το πρόσωπό του. Μάτια; μύτη; στόμα; Ωστόσο κανείς δεν ανέφερε πως χαίρεται όταν μία γυναίκα λέει κάτι καλό για  τα δάχτυλά του, τα οποία όλες παρατηρούμε αρκετά.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0