Πόσο έτοιμα είναι τα ζώδια να ζήσουν εναν καλοκαιρινό έρωτα;

Πόσο έτοιμα είναι τα ζώδια να ζήσουν εναν καλοκαιρινό έρωτα;

Το σίγουρο είναι πως ο έρωτας δεν έχει δύο πράγματα: ηλικία και εποχή.

summer_love

Μέσα σε όλες τις εποχές του χρόνου, μπορεί να γίνουν μοιραία συναπαντήματα και να ειπωθούν μεγάλα λόγια. Φαίνεται όμως ότι το καλοκαίρι προδιαθέτει περισσότερο. Οι ρυθμοί χαλαρώνουν και η σκέψη μπορεί να ταξιδεύει πιο μακριά. Ο ήλιος και η θάλασσα λειτουργούν ως τα πιο δυνατά συστατικά για την έκκριση των ερωτικών ορμονών και σαν μέσα από μία μυστική ενδοεπικοινωνία, συναντώνται οι δρόμοι δύο ανθρώπων.

Τι γίνεται φέτος όμως με τα ζώδια; Πόσο έτοιμα δηλώνουν να μπουν στο παιχνίδι του φλερτ;

ΚΡΙΟΣ

Με το ένα πόδι βρίσκεστε να περιμένετε τη μεγάλη και δυνατή ερωτική ιστορία να συμβεί στη ζωή σας, και με το άλλο στην απέναντι όχθη, εκεί όπου αδιαπραγμάτευτοι στέκεστε, όσον αφορά την ελευθερία σας. Φαίνεται πως το παρελθόν δεν σας έχει αφήσει τις καλύτερες μνήμες. Όμως, δηλώνετε παρόντες στο να μπείτε και πάλι στη μάχη του έρωτα, ειδικά όμως αυτή τη φορά, είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε άμεσα και στην περίπτωση που έρθετε αντιμέτωποι με τα ίδια.

Εκεί στα μέσα του καλοκαιριού όμως, θα είστε σε θέση πια να αναγνωρίσετε ότι άλλοι καιροί τότε και άλλοι τώρα. Θα είστε από τους ευνοημένους του καλοκαιριού, και ειδικά εσείς οι Κριοί του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου που έχετε περιμένει πολύ για τον ερχομό του ερωτικού συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι και το τέλος της χρονιάς περίπου, ο Κρόνος σας έχει υπό την αυστηρή επιτήρησή του. Από την άλλη όμως ο Δίας θα αρχίσει να σας προκαλεί, και από τις αρχές του Αυγούστου και μετά, ίσως και να σας βάλει στη διαδικασία να ξαναθυμηθείτε ότι στη ζωή συμβαίνουν και αυτά: Φλερτ, ερωτική επικοινωνία και ξαφνικά γεγονότα που, μέσα από απίστευτες συμπτώσεις, θα βάλουν τον τροχό της ζωής σας να γυρίζει τώρα από την αντίθετη εντελώς πλευρά.

Περάσατε πολύ καιρό μόνοι και αυτό ισχύει και για τους περισσότερους από εσάς, ακόμα και αν βρίσκεστε σε σχέση. Μπορεί, βέβαια, αυτό να κρίθηκε απαραίτητο, για σας όμως τους αισθησιακούς και ερωτικούς Ταύρους, το διάστημα της συναισθηματικής στέρησης που πέρασε παραήταν πολύ για σας. Ετοιμαστείτε για τις αλλαγές, μέσα από το καινούριο που προβάλλει στο δρόμο της καρδιάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τα ζώδια εσείς οι Δίδυμοι δεν περιμένετε την Άνοιξη ή το καλοκαίρι για να δηλώσετε παρόντες στον έρωτα. Αυτή όμως η περίοδος του καλοκαιριού που ακολουθεί σας επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, αφού ο παράγοντας τύχη θα είναι με το μέρος σας, μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ο έρωτας κόβει βόλτες στην αυλή σας εδώ και πολύ καιρό, πιθανόν όμως να μην τον έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι για να του ανοίξετε την πόρτα.

Τα χτυπήματα θα αρχίσουν να δυναμώνουν, και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, θα κληθείτε να επιλέξετε εάν θα ανταποκριθείτε ή όχι. Και αυτό γιατί υπάρχει πιθανότητα το ενδιαφέρον να προέρχεται περισσότερο από την άλλη πλευρά. Τόσο ώστε να αναρωτιέστε, εάν πρέπει να δώσετε το πράσινο φως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το φετινό καλοκαίρι έρχεται με υποσχέσεις για σας. Από το τέλος του Ιουλίου, ο Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των «έχω» του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτό σημαίνει πως σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο έχετε να λαμβάνετε. Και ενώ μπορεί για πολλούς από εσάς τα περιθώρια υπομονής να έχουν εξαντληθεί, όμως, μέσα σας βαθιά γνωρίζετε πως τα πράγματα δεν έχουν ακόμα κριθεί και ότι το έργο δεν το έχετε ακόμα δει ολοκληρωμένο.

Εσείς που είστε μόνοι, χωρίς αυτό να είναι επιλογή, ετοιμαστείτε να μπείτε σε σχέση, η οποία μπορεί και να αποδειχθεί καθοριστική για σας στο μέλλον. Το πιο πιθανό είναι το καλοκαίρι του 2014 να αποδειχθεί σημαντικότερο από αυτό της προηγούμενης χρονιάς, τουλάχιστον σε ερωτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Το καλοκαίρι το φετινό κρίνεται ως η πιο σημαντική για σας περίοδος των τελευταίων ετών. Παρότι οι Λέοντες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει, από το φθινόπωρο και μετά, να περιμένουν τις σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Από τα μέσα του καλοκαιρού, θα έχουν τα πρώτα δείγματα ότι τελειώνει η εποχή της συναισθηματικής απομόνωσης.

Ο Δίας πάνω από τον Ήλιο σας, αν μη τι άλλο, θα σας ενεργοποιήσει την ανάγκη να δείτε με άλλα μάτια τη ζωή, και κυρίως τον εαυτό σας, που οι μετοχές του θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν. Η ανάγκη να πάρετε, αλλά και να δώσετε αγάπη, θα σας βάλει στη διαδικασία της αναμονής αλλά και της αναζήτησης. Κάποιος –α περιμένει κάτι από σας, και μάλιστα σε κοντινή από εσάς απόσταση. Η μοίρα στήνει το παιχνίδι της και σας καλεί να παίξετε με νέους, και πιο δίκαιους για σας όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας για σας το φετινό καλοκαίρι ετοιμάζεται να σας δείξει ένα διαφορετικό -από αυτό που τον έχετε συνηθίσει- πρόσωπο. Μπορεί το παρασκήνιο, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά, να λειτουργήσει έντονα στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημάνει μία σχέση την οποία λόγω των συνθηκών θα αναγκαστείτε να την κρατήσετε κρυφή ή απλά να κρατήσετε για τον εαυτό σας το ενδιαφέρον σας για κάποιο πρόσωπο.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως, θα βιώσετε έντονα συναισθήματα, ερχόμενοι αντιμέτωποι με πλευρές του εαυτού σας που σας ήταν άγνωστες μέχρι πρότινος. Δεν αποκλείεται αυτή η κατάσταση να λειτουργήσει ως η αφετηρία για το επόμενο καλοκαίρι, την εποχή εκείνη όπου θα αρχίσουν να εκδηλώνονται οι σημαντικές αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη ζωή σας.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0