Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν;

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν;

Τον χώρισες, σε χώρισε, χωρίσατε. Δεν κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, δεν ξυπνάτε με αγκαλιές και φιλιά. Σαν ξένοι τώρα πια. Τον συναντάς κι αλλάζεις πεζοδρόμιο, μπορεί και οικοδομικό τετράγωνο.

zwdia

Δεν περίμενες να σου συμπεριφερθεί έτσι; Έπεσες από τα σύννεφα; Δεν είχες ρωτήσει ζώδιο όταν γνωριστήκατε; Αφού αυτά είναι νόμος. Τον κοιτάς στο μπαρ, κάνεις διακριτικά ματάκια, σε πλησιάζει, ρωτάς όνομα και μετά με τρόπο εκμαιεύεις την πληροφορία του ζωδίου.

Να ξέρεις πού πηγαίνεις και τι θα αντιμετωπίσεις βρε κορίτσι μου. Κάθε ζώδιο συμπεριφέρεται με το δικό του τρόπο κι εσύ πρέπει να μελετήσεις όσα γράφει το e-zwdia.gr για να είσαι προετοιμασμένη.

Κριός ο καταναλωτικός

Ξέρετε πολύ καλά ότι ο χωρισμός είναι για το καλό σας, αλλά αισθάνεστε ότι πληγώθηκε ο εγωισμός και η περηφάνια σας. Ξέρετε ότι πρέπει να σταματήσετε τις φωνές και έχετε κάθε δικαίωμα να ηρεμήσετε. Κανείς δεν περιμένει να είστε ήρεμοι, οπότε ας το ρίξετε και λίγο έξω. Φωνάξτε για να εκτονωθείτε και επιδοθείτε στην καταναλωτική μανία σας. Αλλά πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Αν είστε αποφασισμένοι να φέρετε πίσω τον πρώην σας, δε θα σταματήσετε με τίποτα, προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας. Είστε πεισματάρηδες, τολμηροί, επιθετικοί, θαρραλέοι και κατηγορηματικοί. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και μερικές φορές απολαμβάνετε τον αγώνα και τη μάχη και πολύ περισσότερο, όταν κερδίσετε και κατακτήσετε.

Aries by chatgr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0