Ποιός τύπος γυναίκας ξετρελαίνει το κάθε ζώδιο;

Ποιός τύπος γυναίκας ξετρελαίνει το κάθε ζώδιο;

Και όμως για κάθε άντρα υπάρχει ένας τύπος γυναίκας που μπορεί να τον κάνει να τρέχει και να μην φτάνει!

d37b40f764b14a89e2058a44f05a96b6_XL

Τι περνάει από το μυαλό σου ; Να είναι όμορφη, έξυπνη, δύσκολη, εύκολη, μεγάλη ή μικρή, δυναμική, χαριτωμένη; Κάποια σίγουρα έχει τις πιο πολλές πιθανότητες για να κλέψει την καρδιά ενός άντρα!

Τα άστρα και εδώ παίζουν τον ρόλο τους …

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα – τρόπαιο! Όσο πιο δύσκολη ή αδιάφορη το παίζει τόσο το καλύτερο, αφού για αυτούς εκεί είναι η πρόκληση! Μια γυναίκα που έντονη σε προσωπικότητα και ξέρει να ζει επικίνδυνα! Η δράση είναι η λέξη κλειδί για τον Κριό! Το έχεις;

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σε@ι και όποιος αντέξει! Πολλά υποσχόμενη στο κρεβάτι, με πιασίματα, αρκεί να μη μιλάει πολύ και να μη βιάζεται. Θέλει την γυναίκα που εκτιμά της απολαύσεις, στο φαγητό, στην διασκέδαση, στη ζωή! Αυτή που πατάει γερά στα πόδια της και στόχος της είναι το ευ ζην !…

ΔΙΔΥΜΟΙ…

Η φρέσκια και δροσερή! Διασκεδαστική, σπιρτόζα, γρήγορη στις ανταπαντήσεις, πρόθυμη, με χιούμορ και πολλούς φίλους ! Θέλει μια γυναίκα που να είναι η ψυχή της παρέας , που το μυαλό της θα τρέχει τρελά! Που θα του μιλά ακόμα και στο κρεβάτι !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το αιώνιο θηλυκό μια κατεργάρα γυναίκα! Πλούσιες καμπύλες, ιδίως μπουστο που τρέφει ερωτικές φαντασιώσεις αλλά παρέχει και φροντίδα. Αυτή που αγαπάει την οικογένεια και το σπίτι, που είναι μια αγγαλιά για αυτόν! Ένας Καρκίνος θέλει αγάπη και προδέρμ!

ΛΕΩΝ

Η ωραία της ημέρας! Με πλούσια όμορφα μαλλιά, υπάκουη που θα υποκλιθεί στην ανωτερότητά του και έτοιμη να ικανοποιήσει πρώτα αυτόν. Τα κοπλιμέντα απαραίτητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τέλεια γυναίκα! Σένια σε όλα της αλλά χαμηλών τόνων και χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις ή να δημιουργεί κόντρες, ίσως λίγο πονηρούλα που να ξέρει να τον χειρίζεται αλλιώς πάει το έχασε το παιχνίδι!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0