Πέντε ανδρικοί μύθοι γύρω από το σεξ .. καταρρίπτονται

Πέντε ανδρικοί μύθοι γύρω από το σεξ .. καταρρίπτονται

Σαν χάρτινοι πύργοι καταρρίπτονται οι αστικοί μύθοι που έχουν χτιστεί γύρω από τους άνδρες και το ανδρικό σώμα.

clerys-corner-ti-den-antehoyn-oi-antres-se-mia-shesi
Ένας ένας μπαίνει στο μικροσκόπιο των επιστημόνων οι οποίοι αποφαίνονται αν και κατα πόσο τελικά ισχύουν.
Από το νούμερο του παπουτσιού ως ένδειξη προικισμένων προσόντων μέχρι τις φήμες για τις σεξουαλικές επιδόσεις των εργένιδων καθώς και οι πιο ενδόμυχες σκέψεις τους που αφορούν το σεξ.

Μελετητές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα ”έβαλαν” στο μικροσκόπιο τους πιο δημοφιλείς μύθους που αφορούν τους άνδρες και το ανδρικό σώμα.

‘Oσο μεγαλύτερα πέλματα τόσο προικισμένα..τα προσόντα

Μπορεί να επικρατεί ο αστικός μύθος ότι το μέγεθος των πελμάτων σχετίζεται με το μήκος των προσόντων που διαθέτει ένας άνδρας αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται τουλάχιστον επιστημονικά.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 2.000 άνδρες κατέρριψε τον μύθο αυτό αφού συμπέρανε πως δεν υπάρχει καμία αναλογία μεταξύ του πέλματος και των γενετικών οργάνων. Η μόνη αλήθεια στον μύθο που διαιωνίζεται από στόμα σε στόμα είναι ότι η ανάπτυξη του πέλματος και του πέους επηρεάζεται από τα ίδια γονίδια.
Όμως το μήκος του ενός δεν σχετίζεται με το μέγεθος του άλλου.

Kάθε επτά δευτερόλεπτα σκέπτονται το σεξ

Τελικά από ότι φαίνεται οι άνδρες δεν έχουν το μυαλό τους μόνο στο σεξ.
Μεγάλη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες απέδειξε ότι το 43% των ανδρών δε σκέφτεται το σεξ ούτε μία φορά την ημέρα.
Είναι πλέον τόσο πολλά τα προβλήματα με συνέπεια η συχνότητα των πονηρών σκέψεων να κυμαίνεται από δύο φορές την εβδομάδα έως δύο φορές το μήνα.

Kαλύτερη σεξουαλική ζωή: οι εργένηδες ή οι παντρεμένοι

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ερευνητικό Κέντρο Κοινής Γνώμης των ΗΠΑ κατέρριψε τον μύθο ότι οι εργένηδες έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή.Όπως απέδειξε η ίδια μελέτη οι παντρεμένοι κάνουν σεξ συχνότερα από τους εργένηδες και μάλιστα σε ποσοστό από 28% έως και 400%!

Tο σπέρμα παχαίνει

Το σπέρμα μπήκε στο μικροσκόπιο των ειδικών επιστημόνω οι οποίοι αφού το εξέτασανδιαπίστωσαν ότι αποτελείται από νερό και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C, ασβέστιο και μαγνήσιο.
Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν παχαίνει.

Mε το συχνό ξύρισμα τα γένια φυτρώνουν γρηγορότερα

Αν αυτό ήταν αλήθεια υποστηρίζει ο Δρ Άρον Κάρολ από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα θα είχε βρεθεί προ καιρού η θεραπεία της τριχόπτωσης.

Ο μύθος αυτός έχει επικρατήσει γιατί μετά το ξύρισμα, ο θύλακας μοιάζει πιο σκούρος σε χρώμα και πιο σκληρός επειδή δεν έχει ακόμη εκτεθεί στον ήλιο και τη φθορά. Όταν φυτρώνει, η τρίχα έχει απολύτως φυσιολογική όψη και υφή..

http://www.citypaper.gr