Οι τρεις μεγαλύτερες ερωτικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών

Οι τρεις μεγαλύτερες ερωτικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών

zeugari

Φαίνεται ότι το σεx σε περίεργα μέρη αποτελεί το πρώτο στη λίστα των ερωτικών φαντασιώσεων των Βρετανών, σύμφωνα ….με έρευνα που έκανε η γαλλική εταιρία εσωρούχων κι ερωτικών παιχνιδιών, Soft Paris.

Αν λοιπόν περνάει κι από το δικό σου μυαλό να ζήσεις στιγμές πάθους κάπου «έξω», δεν είσαι η μόνη. Όπως έδειξε η έρευνα της εταιρίας, ανάμεσα σε 781 ερωτηθέντες το 32% αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη φαντασίωσή τους είναι να κάνει σεx σε ένα περίεργο μέρος.

Όσο για το που θέλουν να «παρανομήσουν»; Στην παραλία φυσικά! Τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο και μία βουτιά χωρίς μαγιό. Παρόλα αυτά, προτείνουμε να έχεις προμηθευτεί μία μεγάλη πετσέτα, για να προστατευτείς από την άμμο που τρυπώνει κυριολεκτικά παντού. Εκτός από την παραλία όμως, φαίνεται ότι οι δημόσιοι χώροι «ανάβουν το αίμα» των περισσοτέρων, με δοκιμαστήρια, ασανσέρ, σινεμά, δοκιμαστήρια, τζακούζι, τρένα να έχουν επίσης μία θέση στη λίστα.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής ερωτική φαντασίωση, με 135 ψήφους, ήταν το «τρiο» με προτεινόμενο συνδυασμό δύο γυναικών κι ενός άντρα. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη ούτε ότι στην τρίτη θέση ήρθε η «κυριαρχία» στο κρεβάτι, με το 21% των γυναικών να θέλουν να βρεθούν στο κρεβάτι με μάτια και χέρια δεμένα. Να είναι καλά το Fifty Shades of Grey

Share and Enjoy !

0Shares
0 0