Γιατί τα καλά κορίτσια ερωτεύονται τα “κακά” αγόρια; Tο ζώδιό σας αποκαλύπτει!

Γιατί τα καλά κορίτσια ερωτεύονται τα “κακά” αγόρια; Tο ζώδιό σας αποκαλύπτει!

Είναι κάθαρμα, με κοροϊδεύει και με παιδεύει, αλλά τον αγαπώ. Γιατρέ μου, τι συμβαίνει με εμένα;

6ddb2450462828abf9aabc88d6bfb7fe_XL

Μην προβληματίζεσαι, δεν είσαι το μόνο άτομο με μαζοχιστικά ένστικτα, έτοιμα να ξυπνήσουν και να πάρουν το πάνω χέρι ενάντια σε κάθε λογική. Έτσι ήταν, είναι και θα είναι.

Τα «κακά παιδιά»  έχουν μια ακαταμάχητη γοητεία. Οπότε μην απορείς γιατί πας και πέφτεις ντουγρού στη μαύρη τρύπα… Κι αν θες πιο αναλυτικές επεξηγήσεις, από ζωδιακής πλευράς, η αστρολογία σου έχει τις απαντήσεις έτοιμες!

ΚΡΙΟΣ

Του Κριού, δωσ’ του κατάσταση με υψηλό βαθμό δυσκολίας και παρ’ του την ψυχή. Κι επειδή ένα κακό παιδί ξέρει να κάνει την κατάκτησή του να φαίνεται σαν κάτι ακατόρθωτο (άλλο αν… ψήνεται στα κάρβουνα από την πρώτη στιγμή), ο αθώος Κριός πέφτει με το κεφάλι στην παγίδα.

Σου λέει, για να το παίζει αυτός δύσκολος, κάτι θα ξέρει. Βέβαια, αν περνάνε καλά έτσι, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Απλώς ο Κριός θα αργήσει κάπως να ξεκαθαρίσει αν η περίπτωση του κάνει τελικά, ή απλώς αν έχει κολλήσει στην προσπάθεια να αποδείξει (στον εαυτό του βασικά) πως κανένα κάστρο για εκείνον δεν είναι απόρθητο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πολύ επιρρεπής στην αισθησιακή γοητεία. Αν λοιπόν το εν λόγω πρόσωπο τη διαθέτει, μπορεί να σέρνει τον Ταυρούλη από τη μύτη, λες και είχε περασμένο εκεί κανένα κρίκο με σκοινί… Γιατί αυτό το ζώδιο δεν θεωρείται τύπος που παρασέρνεται από τον παρορμητισμό του, υπάρχει όμως μια προϋπόθεση: να μην του κάνεις κλικ στα βασικά ένστικτα του ανθρώπινου είδους.

Έτσι και πατηθούν αυτά τα κουμπιά, δεν πα’ να πρόκειται για δραπέτη του Αλκατράζ ή για πρώην απασχολούμενη στα «κουκλόσπιτα» του Άμστερνταμ… Καλά, λέμε και καμιά υπερβολή να περνά η ώρα, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν μιλά το αίσθημα, η ταυρίσια λογική κάνει μόκο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θέμα του Δίδυμου σε σχέση με τα κακά παιδιά είναι ότι… του κλέβουν τη δόξα. Δηλαδή, ποιος είσαι τώρα εσύ, που του τη βγαίνεις έτσι από τα αριστερά, με τους εξτρεμισμούς σου, και τραβάς την προσοχή όλων επάνω σου (αρνητική ή θετική, δεν έχει σημασία).

Αν ο άλλος ή η άλλη έχει ένα αμαρτωλό ή έστω πικάντικο παρελθόν, με εξίσου ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον, πώς να τον ανταγωνιστεί ένας ταλαίπωρος Δίδυμος, με… λευκό ποινικό μητρώο; Έτσι, κάθεται από κοντά, για να παίρνει μαθήματα και να εμπλουτίζει ανάλογα το βιογραφικό του. Μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα, δηλαδή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θεωρητικά, ένα κακό παιδί είναι για τον Καρκίνο από περιττό έως επικίνδυνο, δεδομένης της ευαισθησίας του εν λόγω ζωδίου. Αυτό θα το έλεγε η μαμά του ή ο κολλητός του, αλλά ο ίδιος ο Καρκίνος έχει άλλη άποψη. Με ένα κακό παιδί, του δίνεται η μοναδική ευκαιρία να κλάψει και να χτυπηθεί.

Να μαζέψει δυσάρεστες αναμνήσεις, για να τις ανακαλεί στο μέλλον και να στενοχωριέται, άμα δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. Κι επίσης μπορεί να κερδίσει τη συμπάθεια ολονών γύρω του, αφηγούμενος τα μαρτύρια στα οποία τον υποβάλλει το εν λόγω «κάθαρμα». Γιατί δεν φεύγει; Τι λες τώρα, και να τα χάσει όλα αυτά;

ΛΕΩΝ

Ο λόγος που ένας Λέων θα κόλλαγε με ένα κακό παιδί, πέραν του προφανούς (δηλαδή να γουστάρει τρελά) είναι ότι μια τέτοια περίπτωση του δίνει τη χαρά να παίξει… τον θηριοδαμαστή. Επιτέλους, δηλαδή, ας αντιστραφούν οι όροι, κι ας προσπαθήσει ο ίδιος να κάνει αρνάκι μια στρίγγλα (ή στρίγγλο).

Μέχρι τώρα όλοι προσπαθούσαν να κατακτήσουν το Λιοντάρι, για να έχουν να το παινεύονται. Τώρα θέλει αυτός να προσθέσει στα εύσημά του μια κατάκτηση με αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Το κατά πόσον θα καεί η γούνα του, ποσώς ενδιαφέρει. Άλλωστε, ο Λέων ο σωστός έχει πάντα τον τρόπο του να καλύπτει τα… καψαλισμένα σημεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ανατριχιάζει και μόνο με τη σκέψη να βρεθεί συναισθηματικά δέσμιος ενός… παλιοχαρακτήρα. Εντάξει, είπαμε να ερωτευτούμε, όχι να μας κάνουν τη ζωή πατίνι. Και επιπλέον να μας στραπατσάρουν και την αξιοπρέπεια! Γι’ αυτό και αποφεύγει την εν λόγω κακοτοπιά.

Προτιμά να παίζει τον ρόλο του συμβούλου ή του αφ’ υψηλού επικριτή σε καταστάσεις άλλων που έχουν γίνει έρμαια των παθών τους (μα τι κατάντια!). Έτσι, αν την πάθει ο ίδιος, κάνει ό,τι μπορεί να ξεφύγει, με την πανικόβλητη βιασύνη ενός γατιού, που το πέταξαν μέσα σε μια λεκάνη με νερό. Α πα πα, για τέτοια είμαστε τώρα; Μακριά από μας!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0