8 πράγματα που κάνουν κάθε άνδρα να ζηλεύει (κι ας μην το παραδέχεται…)

8 πράγματα που κάνουν κάθε άνδρα να ζηλεύει (κι ας μην το παραδέχεται…)

Δεν θα τα παραδεχτεί. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

2722f6bcd13027c06fe9d3b0e6f955cf_XL

Εδώ, ο γυναικείος και ο αντρικός τρόπος σκέψης ταυτίζονται, οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται. περπατάμε παράλληλα και θα μπορούσαμε να κάνουμε εξομολογητικές συνεδρίες παρηγοριάς ο ένας στον άλλο. Είναι πράσινο και έχει πέντε γράμματα. Σωστά μάντεψες: Η ζήλια. Ένας από τους λίγους συναισθηματικούς άξονες που έχουμε κοινούς με τους άντρες.

Το λέμε γιατί σύμφωνα με τον συγγραφέα αυτού του κειμένου, αυτά είναι μερικά πράγματα που κάνουν το φίλο σου να ζηλεύει. Και δεν διαφέρουν πολύ από αυτά που θα έκαναν και σένα να νιώθεις το ίδιο.

1. Τα περίφημα “girls night”

Το τι φαντάζεται ένας άντρας ότι γίνεται όταν βγαίνεις με τις φίλες σου είναι ένα άρθρο από μόνο του.

2. Το άσβεστο crush σου για τον Jamie Dornan ( ή έστω τον αγαπημένο σου movie star…)

1e0289ffd3aa7eeb9849814dab1ff5d6

Νομίζεις ότι τον απασχολεί το γεγονός ότι μένει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού; Καμία σχέση. Η κλίμακα ζήλιας είναι τέτοια που κυμαίνεται από αντιδράσεις όπως “ποιον μωρέ αυτόν τον άπλυτο;” μέχρι να σου κρατάει μούτρα.

3. Να μιλάς/εκθειάζεις άλλους άντρες αναφέροντας τον μόνο με το μικρό του όνομα

Παράδειγμα προς αποφυγή:  “Ο Δημήτρης -ένας φίλος μου μωρέ, δεν τον ξέρεις- είχε μία τέλεια ιδέα”
Παράδειγμα προς μίμηση:  “Ο Δημήτρης -από το τμήμα πωλήσεων που πρόσφατα παντρεύτηκε, είχαμε πάει και στα γενέθλιά του, θυμάσαι;- είχε μία καλή ιδέα”.

4. Να μιλάς στο what’s app/ Facebook/ οτιδήποτε έχει πληκτρολόγιο στο κινητό σου με κάποιον.

Ακόμα κι αν είναι ο ξάδερφός σου.

5. Και να γελάς με αυτά που σου λέει. Ακόμα κι αν είναι ο ξάδερφός σου.
6. Ο χρόνος που αφιερώνεις στον κολλητό σου.

Δεν έχει σημασία αν είστε κολλητοί από χτες ή από την πρώτη ημέρα του νηπιαγωγείου. Θα είναι για πάντα ο άντρας που θα ζηλεύει με το ίδιο μένος που ζηλεύεις εσύ την δική του κολλητή. Sorrrry.

7. Όταν θα αναφερθείς τυχαία σε φαγητό/ βόλτα/ στάση στο σεξ (Είσαι εντελώς τρελή; Σου ξέφυγε κάτι τέτοιο;)/ καφέ/ χώρα που είχες πάει/κάνει με τον πρώην σου.

Ήμασταν αρκετά σαφείς;

8. Το να “φλερτάρεις” μπροστά του

Δεν εννοούμε να χαζογελάς με κάποιον στο μπαρ μπροστά του (αυτό έτσι κι αλλιώς δεν θα το έκανες). Σύμφωνα με τον ορισμό από το λεξικό του αντρικού εγκεφάλου, φλέρτ μπορεί να είναι κάθε στιχομυθία που θα ανταλλάξεις με άλλον άντρα, ακόμα και το χαμογελαστό “ευχαριστώ” που θα πεις στον περιπτερά όταν θα σου δώσει τα ρέστα.

Πηγή : cosmopolitan.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0