7+1 τρόποι για να τον ανάψεις!!!

5)Τι είναι ο έρωτας;

Τα φιλιά, τι άλλο! Φίλα τον πολύ, παντού (ναι, παντού) και, το απόλυτο, το τέλειο: δείξε του, πόντο – πόντο, πού να σε φιλήσει! Είναι ένα προκαταρκτικό που οι άντρες το κάνουν ευχάριστα, γιατί θυμίζει κυνήγι θησαυρού!

6)Κλείσε του τα μάτια και αιφνιδίασέ τον!

Δεν υπάρχει – ίσως – πιο ερωτικό παιχνίδι, από το να μην ξέρεις τι θα σε βρει! Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Είναι ένα παιχνίδι που παίζει με την έκπληξη, τον κίνδυνο και την εμπιστοσύνη . Δεν χρειάζεται να κλείσεις τα μάτια του με…επαγγελματικό τρόπο. Φτάνει να του ζητήσεις να τα κρατήσει κλειστά, και να πάρεις την πρωτοβουλία.

7) Το θέμα δεν είναι να σε ποθεί ΠΡΙΝ να κάνετε έρωτα, αλλά μετά.

Οι άντρες έχουν την τάση να γίνονται αδιάφοροι, κάπως, αμέσως μόλις περάσει η σωματική ένταση . Πώς γίνεσαι ποθητή μόλις έχει τελειώσει η πρώτη φάση; Δείξε το σώμα σου. Σήκω, πήγαινε στο μπάνιο, βάλε μια πετσέτα που θα σου πέσει, δώσε ένα γλυκό φιλί, αλλά όχι επίμονο, σαν μια υπόσχεση. Θα σε περιμένει να του έρθεις πάλι, πώς και τι!

Και! 7+1:

Όλα μα όλα αυτά, πρέπει να τα κάνεις χωρίς να δίνεις την εντύπωση του φτιαχτού, ή του επίτηδες, ή του έξω από σένα. Οπότε, αν δεν μπορείς να τα κάνεις, όλα, ή κάποια, καλύτερα άσε το σώμα σου και το μυαλό σου ελεύθερα. Καλύτερα λίγη αμηχανία και ένα γελάκι, που θα ανάψει την τρυφερότητα, παρά να δώσεις την εντύπωση ότι λειτουργείς σαν να κατάπιες το εγχειρίδιο της γκέισας!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0