7+1 τρόποι για να τον ανάψεις!!!

7+1 τρόποι για να τον ανάψεις!!!

Ξέρεις καλά το παιχνίδι του έρωτα; Δεν μιλάμε για το φλερτ, τις ματιές, τα υπονοούμενα.

tropoi_anapseis

Και αυτά χρειάζονται, βέβαια. Αλλά, άντε και τα ξέρεις αυτά, άντε και είσαι τέλεια στο να σε θέλει. Άντε και τον έχεις. Ωραία. Τι τον κάνεις; Ο έρωτας είναι τα πάντα, είναι τέχνη, είναι επιστήμη, είναι ισορροπία, είναι συναίσθημα, είναι και τεχνική, όμως!

Ο άντρας έχει τα δικά του κουμπιά, όπως έχει και η γυναίκα. Μπορεί να είναι σχετικά πιο εύκολοι από τις γυναίκες, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο απαιτητικοί! Αν ξέρεις να κάνεις όμορφα πράγματα στον έρωτα, δεν θα σου φύγει ποτέ! Το ξέρουμε, αυτό είναι το λατρεμένο παιχνίδι των αντρών! Έλα να δούμε 9+1 πράγματα που πρέπει αν ξέρεις, για να τον ανάψεις και να μην ξέρει τι έπαθε, κι ερωτεύτηκε τρελά!

1)Πες ότι θες, πάντως μίλα του :

Οι άντρες λατρεύουν τα παιχνίδια με τις λέξεις. Το σιωπηλό σεξ είναι όμορφο, αλλά θέλει εξάσκηση, και αυτοί δεν την έχουν. Δεν είναι ανάγκη να γίνεις πολύ τολμηρή, αν δεν μπορείς. Και πάντα πρόσεχε, βέβαια, να είσαι συντονισμένη με το είδος του ανθρώπου, αλλά και της στιγμής! Τίποτα χειρότερο από μια ξαφνική έκρηξη «βρώμικης» γλώσσας, όταν ο άντρας που είσαι μαζί του δεν το περιμένει, και δεν το αντέχει, κιόλας!

2) Και οι άντρες θέλουν χάδια.

Και μάλιστα, ο καλύτερος τρόπος για να τον εισάγεις στα περιβόητα προκαταρκτικά, είναι να του τα χαρίσεις εσύ! Γιατί όχι; Θα το ευχαριστηθεί, θα χαλαρώσει και θα ανταποδώσει! Δεν είναι ωραίο; Χάδια παντού, σε όλο το σώμα, με μια δόση αυταρχισμού, θα τον τρελάνουν!…

3) Ξεκίνα τον έρωτα, πριν τον έρωτα!

Δώσε την εντύπωση, με ένα κρυφό χάδι στο τραπέζι που είσαστε με φίλους, για παράδειγμα, ότι μετά θα γίνουν πολλά. Δείξε ότι θέλεις. Δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα, τους άντρες τους πιάνει μια γλυκιά αμηχανία απέναντι σε ένα τέτοιο προκλητικό παιχνίδι, τους παίρνει το μυαλό!

4) Όταν μείνετε μόνοι πρώτη φορά, μη βιαστείς και μην του αφήσεις απόλυτα την πρωτοβουλία.

Κάνε τον λίγο πέρα (οι άντρες, το ξέρεις, έχουν την τάση να πέφτουν κατευθείαν στο…θέμα) και πάρε, ίσως, τον χρόνο σου για να γδυθείς μόνη σου! Δεν είναι ανάγκη να είσαι επαγγελματίας του στριπτήζ, βέβαια, φτάνει να δώσεις την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0