6 πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια όταν περάσουν τα πρώτα μέλια

6 πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια όταν περάσουν τα πρώτα μέλια

Ο πρώτος καιρός σε μια σχέση είναι για μερικούς ό,τι καλύτερο έχει συμβεί ποτέ. Βλέπεις τον άλλον σαν θεό, ό,τι κάνει μοιάζει τέλειο, δεν έχεις κανένα παράπονο, όλα λειτουργούν μαγικά, δεν τσακώνεστε και μετά ΤΣΟΥΠ- τελειώνουν τα μέλια, αδειάζει το βάζο του γκλίτερ και η μαγεία αποδεικνύεται τζούφια.

Τότε λοιπόν, όταν αρχίζει πραγματικά η σχέση με τον σύντροφό σου, η καθημερινότητα αλλάζει- χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό και τα περισσότερα ζευγάρια βιώνουν καταστάσεις όπως οι παρακάτω.

1. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αεριστούν ο ένας μπροστά στον άλλον

Αυτό, όσο περίεργο και αστείο να σου φαίνεται, είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ότι νιώθεις άνετα με τον σύντροφό σου. Βέβαια καλό είναι να μην σας γίνει και συνήθεια, γιατί θα χαθεί κάθε ίχνος σέξινες.

2. Κυκλοφορούν με χάλια ρούχα και δεν τους νοιάζει καθόλου

Τον πρώτο καιρό αναλύεις με τις ώρες τι βρακί/ κάλτσα/ λαστιχάκι στα μαλλιά/ δαχτυλίδι θα βάλεις για να ταιριάζει με τα ρούχα σου, αλλά όταν έχεις ξεπεράσει τον έρωτα και τον ενθουσιασμό δεν σε πειράζει καθόλου να κοιμηθείς με τις ξεχειλωμένες πυτζάμες δίπλα του. Στις κάλτσες με την τρύπα όμως τραβάμε μια γραμμή, πέταξε τες επιτέλους.

3. Όταν αρρωσταίνει κάποιος από τους δύο, το ζει για τα καλά

Σε περίπτωση που αρρωστήσεις π.χ τον δεύτερο μήνα της σχέσης, θα κάνεις τα πάντα για να μην δείξεις αδύναμη και θα βάλεις και το ρουζάκι σου όταν έρθει από το σπίτι ο φίλος σου για να σου φέρει σούπα. Και πολύ καλά θα κάνεις, μαζί σου είμαστε. Όταν όμως αρρωστήσεις κάποια στιγμή αργότερα στη σχέση σας, όχι απλά δεν θα σε νοιάξει για το εκρού του νεκρού που έχεις αλλά θα απαιτήσεις και το 100% της προσοχής του φίλου σου. Ξανά μαζί σου *σηκώνει το χέρι σε γροθιά*

4. Δεν βγαίνουν πολύ

Είμαστε υπέρ του ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά αυτό που εξαφανίζεστε και οι φίλοι σας ξεχνάνε πως είναι η φάτσα σας είναι λίγο κακό. Λέω εγώ τώρα. Καλές οι αγκαλιές στον καναπέ, με τα γατιά σας και τις αφράτες κουβέρτες σας, αλλά και ένας καφές με την παρέας σας δεν είναι κακή ιδέα.

5. Χρησιμοποιούν την ίδια οδοντόβουρτσα

Εντάξει, όχι ΟΛΟΙ, αλλά υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν. Θα μου πεις, μοιράζεστε άλλα και άλλα πράγματα, εκεί θα κολλήσετε; Δεν ξέρω, δεν ξέρω.

6. Δεν είναι το ίδιο ρομαντικοί

Καλώς ή κακώς αυτό συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια κάποια στιγμή, γιατί η περίοδος του μέλιτος ξεθυμαίνει και ορισμένες καταστάσεις μειώνουν τη μαγεία και το σέξινες (βλ.1,2).

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike