6 λόγοι που λέμε “ναι” στους άνδρες που έχουν χιούμορ!!!

6 λόγοι που λέμε “ναι” στους άνδρες που έχουν χιούμορ!!!

Η Marilyn Monroe είχε πει : Αν ένας άντρας κάνει μια γυναίκα να γελάσει, τότε μπορεί να την κάνει να κάνει τα πάντα…

86e8e67edae9219d12d438efd5f5a939_XL

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τις γυναίκες ότι είναι επιφανειακές στην επιλογή συντρόφου και ψάχνουν τον τέλειο άντρα που είναι ψηλός, μελαχρινός και με κοιλιακούς. Δεν είναι ότι θα πούμε «όχι» σε κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, αν και μας αρέσουν πολύ περισσότερο οι άντρες με κοιλίτσα, αλλά υπάρχει κάτι το οποίο εκτιμάμε περισσότερο από όλα, περισσότερο από ένα γρήγορο αυτοκίνητο, από λαμπερά, αστραφτερά μαλλιά και ωραία παπούτσια! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το χιούμορ!

Μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Stanford έδειξε ότι ο εγκέφαλος των γυναικών αντιδρά θετικά στο χιούμορ και οι γυναίκες ανταποκρίνονται περισσότερο στους άντρες που μπορούν να τους προσφέρουν γέλιο. Κι αν η έρευνα του Stanford δεν σε έπεισε, ίσως το κάνουν οι παρακάτω 6 λόγοι.

1. Σε κάνει να γελάς

Ποιος θέλει να είναι κατσούφης όλη ημέρα και με μούτρα μέχρι το πάτωμα. Το γέλιο χαρίζει ζωή, ενέργεια και ευεξία και άξιος εκείνος που θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου. Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι το γέλιο είναι το απόλυτο διεγερτικό, που αυξάνει την ερωτική επιθυμία και έλξη, οπότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο έρωτας περνά όχι μόνο από το στομάχι, αλλά και από την κοιλιά (αυτή που θα κρατάς από τα γέλια)!

2. Χιούμορ= Εξυπνάδα

Το χιούμορ είναι κάτι που υπάρχει έμφυτο στον άνθρωπο και ενώ μπορεί να καλλιεργηθεί με διάφορους τρόπους, άλλοι το έχουν και άλλοι δεν το διαθέτουν καθόλου. Η αίσθηση του χιούμορ έχει πολλές φορές ταυτιστεί με την εξυπνάδα και όχι άδικα αφού υπάρχουν πολλές έρευνες που το υποστηρίζουν. Συγκεκριμένα, έρευνα που έγινε από τους Greengross και Miller κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αίσθηση του χιούμορ, μεταφράζεται ως δείκτης εξυπνάδας.

3. Δεν θα βαρεθείς ποτέ

Καμία στιγμή δεν θα είναι ποτέ βαρετή με κάποιον που έχει χιούμορ. Αστεία, γέλιο και πολλές πλάκες θα γεμίσουν κάθε στιγμή της ημέρας σου και δεν θα νιώσεις ποτέ ότι ο χρόνος περνά αργά και βασανιστικά.

4. Αυτοσαρκάζονται

Χαρακτηριστικό των ανθρώπων με χιούμορ είναι ότι μπορούν να αυτοσαρκάζονται και να γελούν με τις γκάφες και τις αποτυχίες τους και ως γνωστών ο αυτοσαρκασμός είναι χαρακτηριστικό ανθρώπου που δεν κουβαλάει κόμπλεξ και ανασφάλειες ή προσπαθήσει να τις ξεπεράσει χρησιμοποιώντας το χιούμορ.

5. Τα δύσκολα γίνονται ευχάριστα

Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και πολλές φορές θα βρεθείς αντιμέτωπη με σκληρές καταστάσεις που θα σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάποιος με χιούμορ θα μπορέσει να σταθεί δίπλα σου και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Δεδομένου ότι πολλές φορές κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση σου και να καταλάβει τι ακριβώς περνάς, το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιον να σου φτιάξει τη διάθεση και το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο!

6. Θα περάσεις κι εσύ καλά και οι φίλοι σου

Πόσο φανταστικό είναι να φέρνεις το καινούριο σου φλερτ στην παρέα σου και να τους βλέπεις όλους να γελάνε με τα αστεία του; Το χιούμορ μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και θα κορδώνεσαι με περηφάνια κάθε φορά που θα σου λένε οι φίλοι σου πόσο αστείος είναι ο σύντροφός σου.

Πηγή : ladylike.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0