15 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σεξ με το στήθος σου!!!

15 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σεξ με το στήθος σου!!!

Δεν τα λες και λίγα.

c803f34f838a7cde7be0d34d45574749_XL

Οι ειδικοί ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τα ερεθίσµατα που προέρχονται από τις ρώγες συνδέονται µε το ίδιο σηµείο του εγκεφάλου σου που συνδέονται και τα ερεθίσµατα που λαµβάνεις από τον κόλπο, την κλειτορίδα και τον τράχηλο. Το πιο εντυπωσιακό; Κάποιες γυναίκες δήλωσαν ότι έχουν έρθει σε οργασµό ενώ ερεθίζονταν αποκλειστικά οι ρώγες τους. Με άλλα λόγια –ανάλογα µε το πόση ώρα διαθέτεις– τα χάδια από τη µέση και πάνω µπορούν να λειτουργήσουν σαν σέξι προκαταρκτικά, απολαυστικό συµπλήρωµα στο σεξ ή ακόµα και να σε οδηγήσουν στην απόλυτη κορύφωση. Βγάλε χρονοδιάγραµµα και ξεκίνα.

– Ενώ φοράς ένα πολύ λεπτό µπλουζάκι, ζήτησέ του να φυσήξει εναλλάξ ζεστό και κρύο αέρα πάνω στις ρώγες σου (µε ανοιχτό στόµα και πιέζοντας ελαφρά τα χείλη του αντίστοιχα).

– Την ώρα που τον φιλάς, πίεσε τα στήθη σου έτσι ώστε να εµφανιστούν πάνω από το σουτιέν σου. Η τριβή του υφάσµατος πάνω στις ρώγες σου είναι εξαιρετικά ερεθιστική.

– Αν διαθέτεις ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, µπορείς να χαϊδέψεις µε αυτήν τις ρώγες σου. Ή να αγοράσεις κάποια φθηνή και να το δοκιµάσεις.

– Ρίξε νερό πάνω στο Τ-shirt σου και ζήτησέ του να δαγκώσει τις ρώγες σου. Πονάει λίγο, αλλά ευχάριστα

– Το στήθος σου έχει λιγότερες πιθανότητες από τα γεννητικά σου όργανα να υποστεί κάποιου είδους ερεθισµό. Έτσι µπορείς να πειραµατιστείς µε περισσότερη ασφάλεια, ακόµα και να ρίξεις πάνω στις ρώγες σου το κοκτέιλ µαργαρίτα και στη συνέχεια να τον αφήσεις να αναλάβει εκείνος.

– Την ώρα που είσαι από πάνω του, σκύψε µπροστά ώστε το στήθος σου να έρθει πάνω από το πρόσωπό του.

– Στη στάση «κουτάλι» φέρε τα χέρια του στο στήθος σου, ώστε να παίζει παράλληλα µε τις ρώγες σου.

– Κάντε σεξ στα όρθια, µέσα στο ντους, ώστε το βρεγµένο στήθος σου να ακουµπάει πάνω στην επιφάνεια του τοίχου.

– Κατά τη διάρκεια της ιεραποστολικής στάσης φόρεσε ένα σουτιέν µε δαντέλα για έξτρα τριβή.

– ∆ιάλεξε µια ιδιαίτερη επιφάνεια –όπως το κρύο πάτωµα του µπάνιου ή ένα χαλί– για σεξ στα τέσσερα. Όταν το στήθος σου ακουµπήσει πάνω της, θα το εκτιµήσεις.

The big «O»

– Βήµα πρώτο: Ζήτησέ του να ερεθίσει το στήθος σου αγγίζοντας όλα τα σηµεία εκτός από τις ρώγες σου.

– Βήµα δεύτερο: Μπορεί να ακουµπήσει απαλά και µε τις άκρες των δαχτύλων του τις ρώγες σου.

– Βήµα τρίτο: Ζήτησέ του να αυξήσει την ένταση χρησιµοποιώντας τους αντίχειρές του.

– Βήµα τέταρτο: Πρέπει να πιάσει το στήθος σου µε ολόκληρη την παλάµη του και µε τέτοιον τρόπο ώστε οι ρώγες σου να βρίσκονται ανάµεσα στον αντίχειρα και στο δείκτη. Ζήτησέ του να πιέσει απαλά και να τις γλείψει µε την άκρη της γλώσσας του.

– Βήµα πέµπτο: Ενώ έχει πιάσει τη µία ρώγα σου µε τα χείλη του, ζήτησέ του να ρουφήξει απαλά. Αν κουνήσει παράλληλα το κεφάλι του µπρος πίσω, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις σε οργασµό χωρίς να σε ακουµπήσει καν ανάµεσα στα πόδια.

Πηγη cosmopolitan.gr