10 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις μετά τον χωρισμό

10 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις μετά τον χωρισμό

Μόλις χώρισες. Αρνητικά συναισθήματα σε κατακλύζουν.

xorismos-660

Όλοι λίγο-πολύ έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο. Τη μια στιγμή όλα κυλούν αρμονικά και πριν το καταλάβουμε καλωσορίζουμε τη single ζωή. Ο πόνος σου όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για να υποπέσεις στα πιο συχνά ‘αμαρτήματα’ της μετά-χωρισμού εποχής. Τι να αποφύγεις;

  1. Μην αλλάξεις κούρεμα.

Σε αυτή τη περίπτωση υπάγονται όλα εκείνα τα hair-styles που δε θα έκανες σε κάποια άλλη περίπτωση και στο εγγύς μέλλον θα το μετανιώσεις. Βρες κάποια άλλη διέξοδο. Μην ξεσπάς στα μαλλιά σου. Άμα δε σε πείθει αυτό σκέψου  πόσο καιρό θα σου πάρει για να μακρύνουν.

2. Μην κατασκοπεύεις τον πρώην σου στα social media.

Πλέον τα social media, αποτελούν μια λεπτομερή καταγραφή της καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχει λόγος μαθαίνεις τι κάνει ή που είναι και με ποιόν ο πρώην σου. Όσο δελεαστικό κι αν ακούγεται πρέπει να συγκρατηθείς. Μπορεί να δεις κάτι που να σε ρίξει ακόμη περισσότερο.

3. Μη δημοσιεύσεις τον χωρισμό σου στα social media.

Είσαι θυμωμένη και το καταλαβαίνουμε, αλλά για αυτό υπάρχουν οι φίλοι (όχι του Facebook) και η μαμά σου. Μη διατυμπανίσεις τον χωρισμό σου σε όλους τους ακόλουθους σου σε Facebook και Twitter. Δεν είμαστε πια στο σχολείο.

4. Μην κλείσεις ένα πανάκριβο ταξίδι σε κάποιον εξωτικό προορισμό.

Ποιος θέλει να περάσει τις διακοπές του σκεπτόμενος τον/την πρώην του. Μπορεί να ακούγεται υπέροχο και να φαντάζει η τέλεια διέξοδος από τα προβλήματά σου, αλλά όχι. Φύλαξε το εν λόγω ταξίδι για κάποια στιγμή που θα είσαι ψυχικά καλά, ώστε να μπορείς να το απολαύσεις.

5. Μην κακολογείς τον πρώην σου.
Ανεξάρτητα από τον τρόπο που χωρίσατε, δεν υπάρχει λόγος να μιλάς άσχημα για τον μέχρι πρότινος άνθρωπό σου. Περάσατε και όμορφες στιγμές μαζί, μη τις διαγράφεις.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0