ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά τη φόρμα σου και την καλή σου διάθεση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σε δυσκολέψει να δείξεις πως έχεις ξαναβρεί τον καλό σου εαυτό. Είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας που θα είναι αρκετές για να σε εκνευρίσουν. Αν ασχοληθείς μαζί τους χωρίς περιτροπές τότε θα καταφέρεις να τις τελειώσεις και μετά να ασχοληθείς με οτιδήποτε θελήσεις!

Ταύρος

Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα σήμερα. Για αυτό και θα αντιμετωπίζεις κάθε ζήτημα ακόμα και το πιο απλό σαν μια πρόκληση! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα σωστά πράγματα και συναισθήματα. Είναι πιθανό να πάρεις αψήφιστα κάποιο οικονομικό θέμα που πρέπει να ασχοληθείς και να δώσεις μεγάλη σημασία σε κάτι άλλο που δεν θα έπρεπε. Βάλε προτεραιότητες και επικαλέσου τη λογική σου για να σε βοηθήσει!

Δίδυμοι

Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα. Είτε για να σε γλυκάνουν είτε για να σε πικράνουν! Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη και θα φέρει μια κινητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο δεν είναι ευνοϊκό για να προβάλεις τα θέλω σου και την καλή πλευρά του εαυτού σου. Σήμερα είναι πιθανό οι προθέσεις σου να παρεξηγηθούν. Για αυτό καλύτερα να κάνεις διακριτική την παρουσία σου!

Καρκίνος

Θέματα της καθημερινότητας και υποχρεώσεις ρουτίνας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με αυτά που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν! Υπάρχει πιθανότητα να είσαι αρκετά απαιτητικός/η από τους άλλους και αυτό θα ενισχύσει το δικό σου εκνευρισμό αλλά και τη δική τους δυσφορία. Σκέψου πριν μιλήσεις καθώς είναι σίγουρο πως θα το μετανιώσεις…

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά. Θα σου δώσει αφορμές για να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σε παρασύρει σε λάθος συμπεριφορά κυρίως στην περίπτωση που δεν σου κάνουν τα χατίρια! Προσπάθησε να μην αφήσεις τον παλιμπαιδισμό σου να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου ή εσένα και το ταίρι σου!

Παρθένος

Σήμερα θα περάσουν από το μυαλό σου όλες οι αδικίες που έχεις υποστεί κατά καιρούς και θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιο σου θα κάνει τις προθέσεις σου να παρεξηγηθούν κυρίως από τους δικούς σου. Μην ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις θέματα του παρελθόντος. Δεν υπάρχει λόγος να τα φέρεις στο προσκήνιο αν δεν θέλεις να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα προτιμήσεις να μοιραστείς τα θέματα σου με τους γύρω σου. Θέλεις να έχεις ποικιλία απόψεων για να αποφασίσεις τι να κάνεις! Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να αναπτύξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου χωρίς να παρεξηγηθείς. Από την άλλη είναι πιθανό να γίνεις και αρκετά καχύποπτος/η με όλους και αυτό να εντείνει το ήδη περίεργο κλίμα. Να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις ώστε να είσαι σίγουρος/η πως αυτά που λες είναι αυτά που θέλεις να πεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Δεν είσαι σίγουρος/η για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις προκειμένου να βγεις κερδισμένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο μπορεί να σε κάνει να σπαταλήσεις χρόνο σε ενέργειες που δεν θα σε βοηθήσουν και να αφήσεις ευκαιρίες να φύγουν. Η ημέρα δεν υπόσχεται κέρδη ούτε και ιδιαίτερη εύνοια για αυτό καλύτερα να αφήσεις σημαντικά ζητήματα οικονομικών για άλλη ημέρα.

Τοξότης

Η διάθεση σου θα είναι μεταβαλλόμενη σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο θα δυσκολέψει  την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου καθώς θα παρεξηγήσεις τις διαθέσεις τους. Μέτρησε μέχρι το δέκα πριν αποφάσεις να στραφείς εναντίον τους γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές σήμερα και μετά θα πρέπει να κοπιάσεις για να επαναφέρεις την κανονικότητα στις σχέσεις σου!

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να μην έχεις καλή διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κατακλύσουν ανασφάλειες και φοβίες που θα σε επηρεάσουν. Ακόμα και αν ξέρεις πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο δεν είναι βοηθητικό καθώς δεν θα είναι εύκολο να επιβληθείς στο μυαλό σου και τις σκέψεις σου. Απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σήμερα καθώς οι ανασφάλειες σου θα σε ωθήσουν σε λάθη!

Υδροχόος

Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τον τρόπο σκέψης σου αλλά και τις απόψεις σου. Σήμερα είναι πιθανό να μην αισθανθείς μέρος του συνόλου. Να νιώσεις πως κινείσαι σε διαφορετικό μήκος κύματος από τους φίλους σου. Προσπάθησε να εκλογικεύσεις τις σκέψεις σου και θα δεις πως πολλές από αυτές είναι υπερβολικές!

Ιχθύς

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα κερδίσουν την προσοχή σου σήμερα. Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε κάνει να εστιάσεις στην εικόνα σου και την επαγγελματική σου φήμη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στο/η σύντροφο σου και στους συνεργάτες σου. Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σε αποτρέψουν από τα σχέδια σου. Σεβάσου τη γνώμη τους και μην εκνευριστείς μαζί τους!

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0