ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Οι φίλοι σου θα σε ξεσηκώσουν σήμερα και θα σε παρακινήσουν να αφήσεις για λίγο στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις ώστε να συναντηθείτε και να βγείτε μια βόλτα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και ευνοεί συγκεντρώσεις και φιλικές συναθροίσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει το μεσημέρι με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σε βοηθήσει να το ρίξεις έξω και να περάσεις καλά. Πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να σε παρασύρει και σε αρκετά έξοδα!

Ταύρος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα το μεσημέρι θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από τις επαγγελματικές ανάγκες έχεις και προσωπικές που δεν θα πρέπει να αγνοήσεις. Προσπάθησε να βρεις χρόνο και για να ασχοληθείς με την οικογένεια σου και το σπίτι σου διαφορετικά θα αρχίσουν τα παράπονα!

Δίδυμοι

Σήμερα θα ξυπνήσεις με ένα αέρα ανανέωσης καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να δεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου που συνήθως δεν έβρισκες χρόνο να τους αφιερώσεις. Το μεσημέρι η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις και τις επαφές με κόσμο. Αν έχεις κατά νου να βγεις για ψώνια χρειάζεται να προσέχεις καθώς ευνοούνται και οι σπατάλες!

Καρκίνος

Σήμερα από το πρωί είναι πιθανό να νιώθεις λίγο ανασφαλής σχετικά με αυτά που κερδίζεις και για αυτό η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα μπορεί να φέρει ευκαιρίες να βελτιώσεις το εισόδημα σου είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Επεδίωξε ραντεβού με ανθρώπους που σχετίζονται με τα οικονομικά σου καθώς σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα διευθετήσεις!

Λέων

Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σου άλλους θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα και θα σε αναστατώσουν ευχάριστα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει τους συναισθηματικούς δεσμούς κάθε είδους σχέσεων. Το μεσημέρι θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα ευνοήσει το κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων. Νέες σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να ξεκινήσουν αν το επιδιώξεις καθώς η γοητεία σου σε συνδυασμό με το μυαλό σου θα είναι ακαταμάχητος συνδυασμός.

Παρθένος

Η Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς φαίνεται να τις έχεις ξεχάσει! Το μεσημέρι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σου υπενθυμίσει τις ανάγκες σου και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως τις έχεις παραμελήσει. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες και να εξασφαλίσεις και λίγο χρόνο για εσένα προκειμένου να ανακτήσεις συναισθηματικές αλλά και σωματικές δυνάμεις.

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς θα νιώσεις από νωρίς την ευεργετική διάθεση της Σελήνης που έχει περάσει στον  Υδροχόο! Άδραξε την ημέρα για να δεις τους φίλους σου, το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα κατά το μεσημέρι μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο και να το παρακάνεις ακόμα και με τη διασκέδαση! Πρόσεξε γιατί αν παρασυρθείς πολύ μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο κάποιες σταθερές σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και την ανάγκη να μείνεις σπίτι σου στην ασφάλεια σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα κατά το μεσημέρι θα σε κάνει να εστιάσεις στις ανάγκες σου όχι μόνο τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές. Είναι πιθανό να έχεις κάποια εξέλιξη στα επαγγελματικά σου που θα σε δελεάσει! Μη βιαστείς να αποφασίσεις καθώς τα αποτελέσματα θα σε δεσμεύσουν για καιρό.

Τοξότης

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα γίνει πόλος έλξης για τον περίγυρο σου σήμερα και η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σε αυτό! Οι δημόσιες σχέσεις θα είναι το δυνατό σου σημείο και αν το εκμεταλλευτείς θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα το μεσημέρι θα δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει τα σχέδια για την προσωπική σου ζωή. Ακόμα θα σου δημιουργήσει και την τάση για σπατάλες για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις βόλτες στα μαγαζιά!

Αιγόκερως

Σήμερα θα εστιάσεις σε θέματα που αφορούν οικονομικές δοσοληψίες καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο ήρθε για να βάλει μια τάξη στο ταμείο σου! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα κατά το μεσημέρι θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάποιες ανάγκες που έχεις παραμελήσει. Καλύτερα να αναρωτηθείς αν όντως έχεις τις ανάγκες που πιστεύεις και μετά να βρεις τρόπους για να τις καλύψεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα φέρει στο προσκήνιο τις  ανάγκες και τα θέλω σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα το μεσημέρι θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως η μεγαλύτερη σου ανάγκη είναι να έχεις την αποδοχή και την επιδοκιμασία των άλλων. Αυτό θα είναι εύκολο να το καταφέρεις σήμερα καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κερδίσεις το θαυμασμό κάθε ανθρώπου που θα συναντήσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα μείνουν!

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να κάνεις σκέψεις οι οποίες θα σε αγχώσουν και δεν θα σε αφήσουν να απολαύσεις την ημέρα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Λέοντα κατά το μεσημέρι θα σε κάνει να εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις και όχι σε αυτά που έχεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια επαναξιολόγηση των αναγκών σου καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουν αλλάξει και να έχουν έρθει άλλες στο προσκήνιο.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike