ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Κριός

Έχεις μια έντονη προσωπικότητα και είσαι μαχητικός/η, όμως σήμερα μπορεί να ξεπεράσεις τα όρια και να γίνεις απόλυτος/η με αποτέλεσμα να εκνευριστείς με όλους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να προσβάλει τη δημόσια εικόνα σου ή να σε εκθέσει στον επαγγελματικό σου χώρο. Σήμερα μάλλον η υπερβολική ειλικρίνεια μπορεί να μην εκτιμηθεί γι αυτό απόφυγε να πάρεις θέση σε συζητήσεις εντός δουλειάς καθώς θα παρεξηγηθείς.

Ταύρος

Η ανησυχία σου οφείλεται στις σκέψεις σου που θα δημιουργήσουν εμπόδια σε οτιδήποτε και να ξεκινήσεις να κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει τη συναισθηματική σου αναστάτωση. Προσπάθησε να μην τα βάλεις με ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου προκειμένου να εκτονωθείς γιατί εσύ μετά μπορεί να το ξεχάσεις εκείνοι όμως όχι.

Δίδυμοι

Το ενδιαφέρον για τους φίλους σου συνεχίζει να είναι αυξημένο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί περισσότερο οτιδήποτε «συλλογικό». Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε μεταμορφώσει σε περίπτωση που κάποιος/α από τους φίλους σου σκεφτεί να διαφωνήσει μαζί σου. Πριν αποφασίσεις να σημάνεις «συναγερμό» βεβαιώσου πως οι υποψίες σου ευσταθούν και δεν είναι αποτέλεσμα παρορμητικής σκέψης!

Καρκίνος

Σήμερα θέλεις να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο πάση θυσία καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε παρακινεί να προσπαθήσεις ώστε να αναγνωριστεί η αξία σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να διεκδικήσεις οτιδήποτε και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα για σχολιασμό στη δουλειά και μην ανακατευτείς σε ενέργειες που έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον/α γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Λέων

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις τάσεις φυγής καθώς θα αισθανθείς πως δεν είναι εύκολο να σε καταλάβουν οι γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει τον εκνευρισμό σου. Είναι πιθανό να προκύψει και κάποιος καβγάς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς θα είσαι απόλυτος/η με τις απόψεις σου και όποιος/α δεν συμφωνεί με αυτές θα περνά αυτόματα απέναντι σου!

Παρθένος

Η συναισθηματική σου υπερχείλιση μπορεί να είναι κάτι που σου συμβαίνει σπάνια καθώς συνήθως βάζεις τη λογική πάνω από όλα και σταματάς τον εαυτό σου πριν παρεκτραπεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να τα βάλεις με όλους. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου καθώς αν τον αφήσεις θα κάνεις και θα πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις, όμως δεν θα είναι εύκολο να ξεχαστούν.

Ζυγός

Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου μπορεί να ταράξουν την ηρεμία σου και να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει εκνευρισμό και εντάσεις με συνεργάτες, την οικογένεια σου αλλά και τον/την σύντροφό σου. Σήμερα μπορεί να ξεσπαθώσεις για οτιδήποτε σε είχε ενοχλήσει κατά το παρελθόν αλλά τότε είχες προτιμήσει να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Μην αφήσεις την παρόρμηση σου να υπερισχύσει γιατί θα δημιουργηθούν σοβαρά θέματα στις σχέσεις σου.

Σκορπιός

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις θα σου δημιουργήσουν πίεση και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις στη δουλειά σου ή σε όλους αυτούς που θα βρεθούν στο διάβα σου σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει εμμονές καθώς δεν θέλεις να ανακατευτεί κανένας άλλος στις δουλειές σου προκειμένου να τις κάνεις με τον τρόπο που νομίζεις. Πρόσεξε τις ίντριγκες στον εργασιακό σου χώρο και μην κοινοποιείς τα σχέδια σου!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μια όμορφη ημέρα, εσένα όμως παρόλα αυτά κάτι θα σου λείπει. Αιτία γι αυτό είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω καθώς θα σε κάνει να ψάχνεις να βρεις αφορμές για να εκνευριστείς και να τα βάλεις με όλους. Προτίμησε να κάνεις μια βόλτα στο γυμναστήριο προκειμένου να εκτονωθείς και να μην ξεσπάσεις στους φίλους ή στον/στη σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου στα θέματα που σε απασχολούν στους δικούς σου ανθρώπους, όμως ίσως να μην ακούσεις αυτά που θα ήθελες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε κάνει αρκετά πιεστικό/η προς τους γύρω σου ιδιαίτερα την οικογένεια σου. Σε περίπτωση που έχουν και διαφορετική οπτική από εσένα στα πράγματα τότε θα αστράψεις και θα βροντήξεις προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τους εξηγήσεις το λάθος τους.  Μη δημιουργήσεις εντάσεις καθώς τα νεύρα αύριο θα έχουν ξεχαστεί οι πράξεις σου όμως όχι.

Υδροχόος

Σήμερα σε όσες συζητήσεις και να λάβεις μέρος το πιο πιθανό είναι να διαφωνήσεις και να εκνευριστείς αν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν αναγνωρίζουν πως έχεις τη μοναδική σωστή άποψη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να χάσεις προσωρινά τις δημοκρατικές σου ιδέες και θα φανατιστείς με τις απόψεις σου. Λόγω του φανατισμού σου μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις ακόμα και με πρόσωπα του στενού συγγενικού σου περιβάλλοντος καθώς δεν θα λογαριάσεις τίποτα σήμερα!

Ιχθύς

Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με τα οικονομικά σου θα βαρύνουν τη διάθεση σου για αυτό και θα προσπαθήσεις να τις τακτοποιήσεις προκειμένου να νιώσεις άνετα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει προβλήματα σε φιλικές σου σχέσεις με αφορμή οικονομικά θέματα. Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να καταλάβεις την αξία των πραγματικών φίλων και θα σου υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι και η συναισθηματική ασφάλεια πέρα από την οικονομική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0