ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η ομορφιά είναι πως νιώθεις μέσα σου και αντανακλάται ακόμα και στα μάτια σου. Δεν είναι κάτι υλικό.

c42ac6a0c2aaee69c79955d1d32c54b4_large

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2015.

Κριός

Σήμερα θα ξαναβρείς την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα την εκμεταλλευτείς, προκειμένου να αποκτήσεις επαφή με τον περιβάλλον σου, καθώς το είχες παραμελήσει. Η Σελήνη έχει περάσει στου Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, θα σε βάλει στη διαδικασία να πεις μερικά ψεματάκια, προκειμένου να επιτύχεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις από τους άλλους. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος όχι μόνο να πεις κάποια ψεματάκια, αλλά και να σου πουν, γι’ αυτό μην είσαι σίγουρος/η για τίποτα!

Ταύρος

Η ανασφάλεια που νιώθεις οφείλεται σε οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, θα σε παρασύρει και μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις σε ουτοπίες, που όχι μόνο δε θα βοηθήσουν τα οικονομικά σου, αλλά θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Απόφυγε να παρασυρθείς από μεγάλες υποσχέσεις και να υπογράψεις οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά θέματα, γιατί θα απογοητευτείς.

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα φέρει εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, υποδηλώνει ότι υπάρχει ένα θολό τοπίο στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Απόφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σου πρόσφατα και μην είσαι υπερβολικός/η στις δηλώσεις σου, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Καρκίνος

Η ημέρα θα σου ξυπνήσει φόβους και ανασφάλειες, που δε θα σε αφήσουν να κάνεις αυτά που επιθυμείς, καθώς δε θα έχεις όρεξη. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, θα προσπαθήσει να σε παραπλανήσει. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με εργασιακά θέματα ακόμα και αν πιστεύεις ότι έχεις μια ευκαιρία μπροστά σου, γιατί ο θησαυρός είναι πιθανό να αποδειχτεί… άνθρακας. Κράτησε μια στάση αναμονής σε οιαδήποτε πρόταση και αξιολόγησέ τη από αύριο.

Λέων

Η ημέρα θα τονίσει την ανάγκη σου για να βρεθείς με φίλους σου και αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει μια παρεξήγηση με κάποιον/α φίλο/η. Προσπάθησε να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να μην παρασυρθείς από ανθρώπους, που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι είναι φίλοι σου αλλά θέλουν να εξυπηρετήσεις τα δικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας για τα δικά σου.

Παρθένος

Σήμερα θα ρίξεις το βάρος στα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς επιθυμείς να αποκτήσεις την επαγγελματική αναγνώριση που έχεις κατά νου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος επαγγελματικές αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ανθρώπους που θα σου κάνουν κάποια συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση, αλλά θα σε συμβούλευα να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, καθώς όσο καλύτερες σου φαίνονται, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να σε απογοητεύσουν.

Ζυγός

Η ανάγκη σου για γνώσεις θα σε κάνει να αρχίσεις τις αναζητήσεις προκειμένου να βρεις πληροφορίες για τα θέματα που θέλεις να διερευνήσεις ή να ξεκινήσεις κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, υποδηλώνει έντονη κοινωνική ζωή και πολλές συναντήσεις που, ωστόσο, μπορεί να μην καρποφορήσουν. Μην παρασυρθείς από τη γνώμη των άλλων, οι επιλογές που θα κάνεις πρέπει να είναι σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.

Η διάθεσή σου είναι πιο σκοτεινή σήμερα, καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους καταστάσεις του παρελθόντος και δε θα είναι εύκολο να τους ξεφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, θα σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για τους άλλους, αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Η ημέρα δεν ευνοεί νέες οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός/η.

Τοξότης

Σήμερα θα επηρεαστείς πολύ από τις απόψεις των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου, καθώς δε θα είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου και η γνώμη των γύρω σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από το ζώδιό σου, θα δημιουργήσει ασάφειες και αντί να σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις, θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Απόφυγε να στηριχτείς στη γνώμη των γύρω σου και μην κάνεις αποκαλύψεις για σημαντικά σχέδιά σου, γιατί σήμερα δε θα είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι όσο εσύ.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές σήμερα και θα νιώσεις λίγο πιεσμένος/η, καθώς ο χρόνος δε θα σου είναι αρκετός. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, υποδηλώνει ότι θα υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες που θα καθορίσουν εργασιακά θέματα, αλλά και θέματα της καθημερινότητάς σου. Αν δεν προλάβεις να είσαι εντός χρονοδιαγράμματος, μάλλον θα μπεις στον πειρασμό να πεις και μερικά… κατά συνθήκη ψεματάκια. Απόφυγε τις αποφάσεις για εργασιακά θέματα σήμερα, καθώς υπάρχει κίνδυνος πλάνης.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και η διάθεσή σου θα ανέβει αυτόματα! Θέλεις να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και να μην αναλωθείς σε υποχρεώσεις και αγγαρείες. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Ερμή από τον Τοξότη, ενέχει κινδύνους, καθώς θα σου δώσει μια τάση για υπερβολή σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σήμερα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από ουτοπίες και μεγαλεπήβολα σχέδια και προσπάθησε ακόμα να κρατήσεις το μέτρο στη διασκέδαση, το φαγητό και το ποτό.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι μάλλον έχει αρχίσει να μυρίζει… μπαρούτι, καθώς η αλήθεια είναι ότι ψάχνεις ευκαιρία για να τονίσεις πόσο αδικημένος/η αισθάνεσαι από όλους, ακόμα και από τους οικείους σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και τον Ερμή από τον Τοξότη, δε θα βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά, αλλά ούτε και να συνεννοηθείς με την οικογένειά σου. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να μην πεις λόγια που δεν εννοείς, πάνω στον εκνευρισμό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0