ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια συζήτηση με την οικογένεια σου που θα αφορά κάποια αλλαγή στο σπίτι ή κάποια έξοδα που πρέπει να γίνουν, με κίνδυνο να προκύψουν διαφωνίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα φέρει έξοδα για εργασίες του σπιτιού που δεν μπορούν να περιμένουν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς το βράδυ, θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η επικοινωνία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να βρεθεί λύση για οτιδήποτε σας απασχολεί.

Ταύρος

Οι επαφές σου με αδέρφια, ξαδέρφια, γνωστούς και γείτονες θα χρωματίσουν ευχάριστα την ημέρα σου καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα ενισχύσει την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές παρεξηγήσεις και παλιές γνωριμίες που θα ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς κατά το βράδυ, θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί.

Διδυμοι

Θέματα που σχετίζονται με οικονομικές δοσοληψίες θα αποτελέσουν την αιτία για την ανασφάλεια που θα νιώθεις μέχρι να τα τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να φέρει έξοδα και οικονομικές απώλειες αν δεν είσαι προσεκτικός/η. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με επιτυχία επαγγελματικά και κατά συνέπεια οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και σου δημιουργεί  συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να σε κάνει να φανείς εγωκεντρικός/η στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, είναι πιθανό να φέρει πρόσωπα του παρελθόντος στην πόρτα σου και να εντείνει ακόμα περισσότερο την αναστάτωση σου. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με αυτούς που θέλεις.

Λέων

Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τους στόχους που δεν έχεις υλοποιήσει αλλά και τις ανάγκες σου που τις έχεις παραμελήσει με αποτέλεσμα να μην πετάς από τη χαρά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, θα ενισχύσει το αίσθημα πως κάτι σου λείπει ακόμα και αν δεν μπορείς να εντοπίσεις ποιο είναι αυτό. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις και να δεις τη θετική πλευρά ακόμα και των υποχρεώσεων που έχεις!

Παρθένος

Οι φίλοι σου είναι οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σου γι αυτό δεν σου αρέσει να τους αφήνεις παραπονεμένους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει την ύπαρξη τους καθώς η δουλειά σε είχε απορροφήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε κάνει να κρατήσεις αποστάσεις από φίλους καθώς θα διαπιστώσεις πως οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον  Ερμή από τους Ιχθύς το βράδυ, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση σου και την ικανότητα σου να πείσεις τους άλλους για οτιδήποτε θελήσεις.

Ζυγός

Η μεγάλη σου ανησυχία σήμερα θα είναι η δημόσια εικόνα σου καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει την ανάγκη σου για αναγνώριση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις του παρελθόντος. Πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος/η πριν επιλέξεις κάτι τέτοιο καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τα ρίσκα.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς το βράδυ, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά των προτάσεων που θα έχεις ώστε να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα θέλεις να λάβεις μέρος σε εποικοδομητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις νέες πληροφορίες και γνώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, θα σου θυμίσει τις ευκαιρίες που προσπέρασες και τις ανάγκες που δεν έχεις καταφέρει να καλύψεις, με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να μην εστιάσεις σε αυτά που δεν έχεις αλλά σε αυτά που έχεις και αυτό θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Τοξότης

Θέματα του παρελθόντος, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα καταλάβουν το μυαλό σου σήμερα και θα σου προκαλέσουν μια γλυκόπικρη αίσθηση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, θα τονίσει τις ανάγκες σου αλλά και τα απωθημένα σου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει και ένα θέμα σχετικό με κληροδοτήματα, δάνεια και γενικότερα οικονομικές υποθέσεις που θα σε ζορίσει. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να λύσεις οικογενειακά και προσωπικά θέματα με την τέχνη του «λέγειν»!

Αιγόκερως

Η αλληλεπίδραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι υπεύθυνη για τη διάθεση σου καθώς σήμερα θα είσαι καλά μόνο αν είναι σε θέση να σου ανεβάσουν τη διάθεση οι δικοί σου άνθρωποι. Η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές αγάπες αλλά και παλιές συνεργασίες που κάτι θέλουν ξανά από εσένα. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση σου και θα συγκροτήσει τη σκέψη σου.

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές σήμερα και θα έχεις ευθύνη να τις φέρεις εις πέρας αγόγγυστα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε κάνει να εστιάσεις στις ανάγκες σου και να αφήσεις πίσω όλα τα υπόλοιπα καθώς δεν σου προξενούν κανένα ενδιαφέρον. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από τους Ιχθύς το βράδυ, θα σε βοηθήσει να λογικευτείς και να προσπαθήσεις να μαζέψεις τις εκκρεμότητες ολόκληρης της ημέρας!

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα δώσει το έναυσμα για να το ρίξεις λίγο έξω και να ασχοληθείς μόνο με τη διασκέδαση σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, είναι πιθανό να σε αναγκάσει να περιορίσεις τις σπατάλες που πηγάζουν από τις ανάγκες που πιστεύεις πως έχεις! Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να λάμψεις με την αυτοπεποίθηση σου και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0