ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Κριός

Θέματα που αφορούν την εργασία σου και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα επιβαρύνουν την ημέρα σου και θα απαιτήσουν την προσοχή σου και το χρόνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βάλει στον πειρασμό να μην κάνεις τίποτα και να βρεις μια καλή δικαιολογία. Αυτό που χρειάζεσαι είναι χρόνο για εσένα αλλά αν αφήσεις πίσω τις δουλειές σου τότε θα βρεθείς εκτεθειμένος/η σε άτομα που δεν πρέπει.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι μια καλή ευκαιρία για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε πράγματα που σε ευχαριστούν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τονίσει τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Επίσης θα τονίσει και την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου και θα ήταν πολύ καλή ιδέα αν προσέφερες βοήθεια μέσω του εθελοντισμού. Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλά!

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα είσαι συζητήσιμος/η καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή. Είναι πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου ή το σπίτι σου σαν ακίνητο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει αρκετά ευαίσθητο/η με αποτέλεσμα να παίρνεις τοις μετρητοίς τα πάντα. Η οικογένεια σου θα καταλάβει αμέσως τη διαφορά στη συμπεριφορά σου καθώς είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις μαζί τους. Αν έχεις μια επαγγελματική πρόταση αξιολόγησε τη προσεκτικά πριν απαντήσεις γιατί η παραπλάνηση είναι πιθανή.

Καρκίνος

Ένα τηλέφωνο από τον/την αδερφό/η σου ή κάποιο άλλο συγγενή θα σε ξεσηκώσει και θα σε βάλει στη διαδικασία να συλλέξεις και να μεταβιβάσεις πληροφορίες και νέα! Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να παίξει το ρόλο του χαλασμένου τηλεφώνου. Είναι πιθανό να φτάσουν σε εσένα νέα που θα είναι παραλλαγμένα και δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό κράτησε τις επιφυλάξεις σου!

Λέων

Σήμερα μπορεί να έχεις στο νου σου διάφορα πράγματα που για να γίνουν χρειάζονται χρήματα και αυτό θα είναι αρκετό για να σε αγχώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί άγχος όσον αφορά οικονομικά θέματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε κάνει να βρεις ένα ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να ζητήσεις αύξηση! Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα χρειάζονται προσοχή για αυτό μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα!

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και εξακολουθεί να επηρεάζει τη διάθεση σου καθώς θα είσαι αρκετά αναποφάσιστος/η, εκνευρισμένος/η ή αδιάφορος/η για όλα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει να εξιδανικεύσεις σχέσεις, συνεργασίες και ανθρώπους. Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να μην αναγκαστείς να παραδεχτείς πως κάποιες επιλογές σου δεν ήταν οι κατάλληλες. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να κλείσεις συμφωνίες καθώς τα λάθη είναι κάτι παραπάνω από πιθανά.

Ζυγός

Οι ανησυχίες σου και οι ανασφάλειες σου θα είναι το μείζων θέμα της ημέρας καθώς δεν θα σε αφήσουν να απολαύσεις την ημέρα χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενοχές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου προκαλέσει έλλειψη ενέργειας και μια γενικότερη νωθρότητα. Μη ζορίσεις τον εαυτό σου με δουλειές και υποχρεώσεις και φρόντισε μόνο για τη διεκπεραίωση των πιο σημαντικών.

Σκορπιός

Σήμερα οι φίλοι σου και οι ομάδες που ανήκεις θα αποτελέσουν βαρόμετρο για το ημερήσιο πρόγραμμα σου καθώς θα έχουν προτεραιότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την καλλιτεχνική σου διάθεση και την τάση να γίνεις θυσία για τους φίλους σου. Τα δικά τους θέματα θα σε απασχολήσουν πολύ περισσότερο από τα δικά σου και σήμερα θα πάρεις δίκαια τον τίτλο του/ης καλύτερου/ης φίλου/ης!

Τοξότης

Επαγγελματικά θέματα θα σε απασχολήσουν έντονα και σήμερα καθώς η Σελήνη από την  Παρθένο αποζητά την αναγνώριση κυρίως σε οτιδήποτε αφορά την καριέρα σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να καλύψεις κάποιο λάθος που μπορεί να έκανες και ανησυχούσες πως θα επηρεάσει την εικόνα σου. Η ημέρα θα θολώσει τα νερά για αυτό μην πάρεις καμία επαγγελματική απόφαση σήμερα καθώς οι πλάνες ευνοούνται!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα φέρει νέα από γνωστούς, μακρινούς συγγενείς και ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα τονίσει τη σημασία του περίγυρου σου ακόμα και αν δεν ανήκουν στον κοντινό σου κύκλο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βάλει σε άλλο τρόπο σκέψης και θα ενισχύσει τις ευαισθησίες σου. Προσπάθησε να τις μοιραστείς μόνο με κοντινούς σου ανθρώπους ώστε να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα το εκμεταλλευτούν.

Υδροχόος

Σήμερα θα σε κατακλύσουν έντονα συναισθήματα καθώς θα έχεις πάθος με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει εύθικτο/η, ευσυγκίνητο/η. Θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς καθώς τα συναισθήματα σου θα χτυπήσουν κόκκινο. Η ημέρα δεν είναι καλή για οικονομικές συναλλαγές και εταιρικές συμφωνίες καθώς το πέπλο του Ποσειδώνα θα θολώσει την καλή σου κρίση.

Ιχθύς

Οι σχέσεις της ζωής σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα σε απασχολήσουν και σήμερα, καθώς μέσα από εκείνους θα δεις κομμάτια της προσωπικότητας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν ευνοεί τις αποφάσεις. Ο άκρατος συναισθηματισμός σου δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρό μυαλό. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με συμφωνίες και λοιπά πρακτικά θέματα καθώς δεν θα έχεις τα σωστά κριτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0