ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά την ελευθερία, γιατί η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την ευθύνη.

large (94)

Για οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα : ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, όπως επίσης και στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο αναμένεται να προσδώσει έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις αλλά και τις κοινωνικές συναναστροφές σου.

Ερωτικά
Ο αυθορμητισμός σου ενδέχεται να παρεξηγηθεί ή να γίνει αντικείμενο μιας έντονης κριτικής από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δίνοντάς σου να καταλάβεις ότι στην πραγματικότητα δεν είναι η «αδελφή ψυχή» σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου φέρει καλά νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα. Την ίδια στιγμή όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε μια οικονομική στενότητα κι από αυτήν την άποψη καλό είναι να περιορίσεις άμεσα τα περιττά έξοδα αλλά και κάθε επενδυτικό σου σχέδιο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και σου προκύψει κάτι ενδιαφέρον, τσέκαρε προσεκτικά το ενδεχόμενο μιας «παράλληλης» κατάστασης, η οποία αποκρύπτεται. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, ρίξε το βάρος στο πρακτικό κομμάτι της σχέσης σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπως επίσης να σου φέρει μια στενοχώρια, που θα σε οδηγήσει σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Παράλληλα όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία εξυπηρετεί άριστα κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, που στην συγκεκριμένη φάση είναι το «αποκούμπι» σου.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται μάλιστα να «στριμωχτείς» ύστερα από κάποιες εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως το πρώτο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η διευκρίνιση κάθε «ασάφειας» στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες όσο και αποδοτικές δράσεις. Επιπλέον, ευνοεί τα ταξίδια και την αγορά συσκευών που διευκολύνουν την ζωή σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να πάρεις όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που θα προστατέψουν την ψυχική και σωματική σου ευεξία.

Ερωτικά
Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την «ενεργό δράση», κάτι που δεν θα σε… χαλάσει καθόλου, αφού έτσι κι αλλιώς οι συνθήκες δεν ευνοούν τα ερωτικά παιχνίδια, ούτε φυσικά την έναρξη μιας νέας σχέσης.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα προβλήματα φίλων και αγαπημένων σου, προσφέροντας όπου μπορείς τις ανάλογες διεξόδους. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, φρόντισε ωστόσο να μην βιαστείς να ξοδευτείς πριν…. λάβεις και να αποφύγεις σπατάλες που γίνονται με σκοπό να εντυπωσιάσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη αλλά ό,τι κι αν συμβεί, δες το σαν μια ευκαιρία για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι προτιμότερο να…. μην κάνεις τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα τρίτο πρόσωπο. Επιπλέον, η τελειομανία και ο επαγγελματισμός σου μπορεί να γίνουν το «διαβατήριο» μιας σημαντικής επιτυχίας σου. Παράλληλα όμως, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, προοιωνίζει μια πίκρα προερχόμενη από ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η προσεγμένη εμφάνιση σου μπορεί να θέλξει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν όμως το… παρακάνεις με την εφαρμογή κάποιων κανόνων, τότε η σχέση αυτή θα παραμείνει επαγγελματική.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε ωθεί να εξαντλήσεις τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ, κάνοντας ενίοτε και υποχωρήσεις σε σχέση με τα πραγματικά σου «θέλω». Αυτός όμως είναι ο ορθότερος δρόμος σε μια ημέρα όπου κάθε είδους «επιπολαιότητα» μπορεί να παρεξηγηθεί. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία αναμένεται να σου προσφέρει μια «κρυφή» προστασία, όπου κι αν την χρειαστείς.

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή με ένα πρόσωπο του εξωτερικού, δεν έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «ομαλή» σχέση, αντίθετα αν προχωρήσεις, θα διαπιστώσεις σύντομα πως υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία προάγει την κοινωνική δικτύωσή σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει και μια νέα φιλία με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει σε ποικίλα ζητήματα. Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» σε σχέση με τα οικονομικά σου, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προνοητικότητα.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να μην έχεις καλά… ξεμπερδέματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού σου σε μια ημέρα που οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όχι όμως κι εσύ! Αντίθετα ο ευχάριστος «μπελάς» σου θα είναι το από πού θα ξεκινήσεις! Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι μια συνεργασία, ουσιαστικά όμως δεν χρειάζεσαι κανενός είδους τέτοια βοήθεια, αφού μπορείς να προχωρήσεις και μόνος/η σου.

Ερωτικά
«Πιο καλή η μοναξιά από σένα που δεν φτάνω…». Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε περίπλοκες ή προβληματικές καταστάσεις κι ενδεχόμενες απογοητεύσεις, οπότε σε κάθε περίπτωση «κράτα μικρό καλάθι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στο να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου, ξεκινώντας από την διατροφή και τις καθημερινές σου συνήθειες. Έτσι κι αλλιώς πρόβλημα πειθαρχίας δεν έχεις… Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία ενδέχεται να σου φέρει μια επαγγελματική πρόταση, το πιθανότερο όμως είναι να την αξιολογήσεις ως «μη ασφαλή».

Ερωτικά
Είσαι από τους λίγους ευνοημένους της ημέρας κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, φαίνεται ότι όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, όπερ… σημαίνει «αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σε απαλλάξει από κάθε οικονομικό άγχος και σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες. Τα… πιο δύσκολα έχουν να κάνουν κυρίως με τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και μια απογοήτευση που μπορεί να λάβεις μέσα από μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σε μπλέξει σε μια κατάσταση η οποία εμπεριέχει αρκετές απαγορεύσεις, ενώ δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω! Αν λοιπόν «κολλήσεις» θα ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει βοήθειες, κυρίως μέσω των άλλων, για να λειτουργήσουν όμως υπέρ σου θα πρέπει πρώτα να τις αποδεχθείς, κάτι που με τον Κρόνο να είναι εξ ίσου ενεργός, δεν θεωρείται και τόσο σίγουρο. Το ιδανικό πάντως θα ήταν να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκολίες, δουλεύοντας υπεύθυνα και δικαιώνοντας την προτίμηση προς το πρόσωπό σου.

Ερωτικά
Το κάθε πράγμα στην ώρα του… Αν και κάποιες ευθύνες ή υποχρεώσεις μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα βρεις τελικά τον τρόπο να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Πηγή : http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/88104-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-4-6

Share and Enjoy !

0Shares
0 0