ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Όταν δεν βάζεις επιγραφές με τον νου σου καλού ή κακού θα καταφέρεις να δεις τους άλλους σαν ευκαιρίες του Θεού

563855_501257193261607_1437019616_n

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
«Κατά μάνα, κατά κύρη». Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να συνειδητοποιήσεις τις καταβολές σου και το ότι ανεξάρτητα με την τάση σου να «κάνεις του κεφαλιού σου» στην πραγματικότητα είσαι ένας ακόμη κρίκος σε μια παράδοση που συνεχίζεται. Παράλληλα, μπορεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα.

Ερωτικά
«Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς». Όσο κι αν πιστεύεις ότι δρας «αυτόβουλα» στην ουσία κουβαλάς νοοτροπίες με τις οποίες έχεις γαλουχηθεί και σε καθορίζουν. Αν λοιπόν προσδοκάς κάτι διαφορετικό και «σούπερ», θα πρέπει πρώτα να τολμήσεις να αλλάξεις εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
«Μπίρι-μπίρι» Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με άμεση συνέπεια να γνωρίσεις κόσμο και να μάθεις πολλά που δεν ήξερες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι πληροφορίες σου θα είναι όλες «πρώτης γραμμής», αντίθετα, θέλοντας ή μη, μπορεί να «φας» την ώρα σου, συζητώντας περί ανέμων και υδάτων!

Ερωτικά
«Το πλοίο της αγάπης». Μια εκδρομή ή μια βόλτα με το ταίρι σου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις σήμερα, αφού η συνέχεια θα είναι αντάξια των προσδοκιών σου. Αλλά και μόνος/η να είσαι πάλι θα την… βρεις την άκρη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
«Μέτρον άριστον»! Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναζητήσεις μια νέα πηγή χρηματοδότησης αλλά παράλληλα σου θέτει κι ένα «υπαρξιακό» ερώτημα: Ποιες από τις ανάγκες σου είναι πραγματικές και ποιες «πλαστές»; Να λοιπόν κάτι που θα πρέπει να «ζυγίσεις», πριν μπεις στην διαδικασία να αποκτήσεις κάτι, όχι επειδή το θέλεις πραγματικά αλλά για να καλύψεις τις απαιτήσεις κάποιων άλλων!

Ερωτικά
«Άστο πάνω τους»! Αν ενδιαφέρεσαι να βρεις μια καλή παρέα, η επιθυμία σου θα εισακουστεί άμεσα, είτε μετά την «μεσολάβηση» κάποιου/ας, είτε λόγω της παρουσίας σου σε ένα κοινωνικό δρώμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
«Δώσε και σώσε»! Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί για μια ακόμη φορά να «αγκαλιάσεις» εκείνους κι εκείνες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού με αυτόν τον τρόπο ξεπερνάς και τα δικά σου προβλήματα. Παράλληλα βέβαια μπορεί να ταλαιπωρηθείς από συγκινησιακές εξάρσεις, αφήνοντας σους άλλους την αίσθηση ότι είσαι εντελώς εκμεταλλεύσιμος/η, κάτι βέβαια που δεν ισχύει.

Ερωτικά
«Καληνύχτα και καλή τύχη». Σήμερα, φαίνεται πως θα σου είναι πολύ πιο δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου κι ίσως τελικά «υποκύψεις» είτε στις επιθυμίες σου είτε σε ένστικτα που νόμιζες πως ήταν «ξεγραμμένα»!

ΛΕΩΝ

Γενικά
«Πιο καλή η μοναξιά»! Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να είσαι πιο συνετός/η και προσεκτικός/η σε θέματα υγείας, ώστε να αποφύγεις τυχόν «παρατράγουδα» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν. Επιπλέον, ίσως επιβάλλεται να ξεκουραστείς και να «φορτίσεις τις μπαταρίες σου» μένοντας για λίγες ώρες μόνος/η ή κάπου κοντά στην φύση.

Ερωτικά
«Θα αράξω σπίτι». Για την ώρα τόσο οι συγκυρίες, όσο και η φυσική σου κατάσταση φαίνεται να μην επιτρέπουν και… πολλά-πολλά, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ηρεμήσεις, μένοντας στο σπιτάκι σου και χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
«Φιλιούνται κι αγκαλιάζονται»! Η Σελήνη στον Καρκίνο «ανακατεύει» τις φιλικές σου σχέσεις και τα καλά νέα είναι ότι ίσως σου δοθεί η αφορμή για να αποκατασταθεί η σχέση σου με έναν παλιό φίλο ή φίλη. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να… απορήσεις με την στάση κάποιων με τους οποίους συμμετέχεις από κοινού σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
«Το κρίμα στο λαιμό σου»! Αν είσαι μόνος/η, ίσως βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που ναι μεν σου αρέσει, αλλά δεν σε «βασανίζει» επαρκώς και το ότι μαζί με τον έρωτά του «κουβαλά» και μπόλικες ιδιοτροπίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
«Κάθε εμπόδιο για καλό»! Η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει σε μια σειρά έκτακτων περιστατικών, που απαιτούν την άμεση παρέμβασή σου, κάτι που δεν θα είναι πάντα εύκολο, λόγω της έλλειψης συνεννόησης με κάποια από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Ωστόσο, με την υποστήριξη του Δία στο ζώδιό σου, όλα τελικά θα πάνε κατ’ ευχήν κι εσύ θα έχεις την ικανοποίηση μιας ακόμη επιτυχίας.

Ερωτικά
«Σε όποιον αρέσουμε…» Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, κάνοντας «κινήσεις απελπισίας» ή υποχωρήσεις για να «διασφαλίσεις» κάποιον/α που σε καλύπτει μόνο κατά ένα μέρος. Σε αυτήν την φάση αξίζεις τα καλύτερα, τελεία και παύλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
«Αναμνήσεις, όνειρα, σκέψεις». Με την Σελήνη στον Καρκίνο, ίσως νιώσεις την επιθυμία να ταξιδέψεις ή να «περιπλανηθείς» σε τόπους και στέκια που σου θυμίζουν πολλά. Επιπλέον όμως, δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη και μια ευκαιρία για να βελτιώσεις το επίπεδο των γνώσεών σου. Παράλληλα, ίσως αναστατωθείς από κάποια «παρατράγουδα» ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
«Αρκεί να κουνήσεις το δακτυλάκι σου». Θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου, αρκεί να κινηθείς άμεσα και χωρίς περιστροφές. Άσε λοιπόν τα «μαγειρέματα» και μπες κατευθείαν στο… ψητό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
«Δανεικά κι αγύριστα»! Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να διαχειριστείς με σύνεση ένα οικονομικό ζήτημα, τηρώντας τις ισορροπίες ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου. Ανάλογα προσεκτικός/η οφείλεις να είσαι όμως και σε σχέση με δανειοδοτήσεις, που υπαγορεύονται από την αυθόρμητη τάση σου να «βολεύεσαι», ποντάροντας στην επιείκεια ή τα φιλικά αισθήματα των άλλων.

Ερωτικά
«Ουκ εν τω πολλώ το ευ». Βρίσκεσαι σε φάση που γνωρίζεις πολύ κόσμο και θεωρητικά θα μπορούσες να καταλήξεις σε «κάτι» καλό αλλά εδώ χρειάζεται στρατηγική, αφού αν κινηθείς παρορμητικά το πιθανότερο είναι να τα κάνεις… θάλασσα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
«Αμφιβολίες… τρελές»! Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι σαν να βρίσκεσαι «έξω από τα νερά σου» κι αυτό ίσως προκύψει είτε από μια απότομη αλλαγή περιβάλλοντος είτε εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς ενός «δικού σου» ανθρώπου, που θα σε ξενίσει. Σε κάθε περίπτωση όμως, μην βιαστείς να κρίνεις ή να πάρεις αποφάσεις.

Ερωτικά
«Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια». Οι πραγματικά καλές ευκαιρίες δίνονται σπάνια κι όταν η ζωή σε φέρνει μπροστά στον «κατάλληλο άνθρωπο», δεν έχει νόημα, ούτε να κάνεις πίσω επειδή κάτι φοβάσαι, ούτε και να τον περνάς από «ιερά εξέταση»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
«Πρώτα οι δουλειές»! Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ολοκληρώσεις μια σειρά από εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν είτε με αμιγώς επαγγελματικά θέματα, είτε με την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, θα σου δώσει μια καλή αφορμή για να επικεντρωθείς στην βελτίωση της διατροφής σου ή να κόψεις μια κακή συνήθεια που επιβαρύνει είτε το σώμα είτε την ψυχή σου.

Ερωτικά
«Δεν υπάρχει ευτυχία, που να κόβεται στα τρία». Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει κάτι τέτοιο είναι κάποια δικά σου «κολλήματα» ή μια δέσμευση, είτε δική σου είτε της άλλης πλευράς.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
«Καλή διασκέδαση»! Με την Σελήνη στον Καρκίνο, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα ή με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν πραγματικά! Επιπλέον, το ένστικτο και η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια σημαντική επιτυχία ή στην αφετηρία μιας δραστηριότητας από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά.

Ερωτικά
«Σανίδα σωτηρίας». Βρίσκεσαι σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και είσαι ικανός/η για το καλύτερο ή το χειρότερο, φρόντισε λοιπόν να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε αγαπά πραγματικά!

Πηγή : http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/93152-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-24-9