ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η ευτυχία δεν είναι ένας σταθμός στον οποίο φτάνουμε, αλλά ο τρόπος που ταξιδεύουμε.

large (2)_1

PerfectDate – Βρες το άλλο σου μισό! Το καλύτερο σημείο συνάντησης των εργένηδων

Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015.

Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να εξαπατηθείς, είτε να χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή ενός λάθους. Παράλληλα όμως ενισχύει τις ανθρωπιστικές σου τάσεις κι ίσως τελικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσφέρεις βοήθεια σε κάποιον/α που την χρειάζεται επειγόντως.

Ερωτικά
Σήμερα «μετράνε» περισσότερο αυτά που σκαρώνει η φαντασία σου και τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να έχεις μια «εξωτική» εμπειρία με τον άνθρωπο σου. Αν όμως αναζητάς κάτι νέο, το πιθανότερο είναι πως όλα θα μείνουν στην σφαίρα του ονείρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

 Αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας καλό είναι να την απορρίψεις, όσο «αβανταδόρικη» κι αν φαίνεται. Γενικότερα, στην παρούσα φάση οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες απάτες. Είναι όμως κι ο ίδιος που θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες που σε αφορούν άμεσα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που δείχνει πρόθυμο να ανταποκριθεί στις επιθυμίες σου, τελικά όμως στην πράξη τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν τόσο ιδανικά, όσο θα περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο, είτε να κινηθείς με λάθος τρόπο, είτε να ξεγελαστείς από μια πλαστή εικόνα, που σου παρουσιάζεται. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας, επειδή όμως μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος, ας μην βιαστείς να ακολουθήσεις κάποια θεραπεία, πριν ζητήσεις μια δεύτερη γνωμάτευση.

Ερωτικά
Η ικανότητα σου να ελίσσεσαι θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις ή να αποδεχθείς τα πράγματα όπως σε… συμφέρουν, ακόμη όμως κι αν αποφύγεις προσωρινά τις «κακοτοπιές», αυτή η πολιτική θα σε οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

 Ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου και σε ωθεί να εμψυχώσεις ή και να βοηθήσεις πρακτικά κάποια άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα όμως σε καλεί να αποφύγεις οποιαδήποτε εμπλοκή με δικηγόρους ή δικαστήρια, αφού είτε δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, είτε θα παρασυρθείς σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις.

Ερωτικά
Η έκδηλη προτίμηση προς το πρόσωπο σου σε φέρνει ένα βήμα πριν την… ευτυχία, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς όλα όσα σου τάζουν, αφού μόλις απλώσεις το χέρι σου για να τα πιάσεις, το πιθανότερο είναι να… εξαφανιστούν!

ΛΕΩΝ

Γενικά

 Οι συνθήκες ευνοούν τον εξωραϊσμό ή την διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου, καλό είναι όμως να μην «τρέξεις» άλλες πιο πρακτικές υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, ενώ στην χειρότερη θα γίνουν σοβαρά λάθη. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας στην οικογένεια σου.

Ερωτικά
Θέλεις να πιστέψεις στο καλύτερο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά αυτή η θετική σου προδιάθεση σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου, που ποντάρει στην εύνοια σου για να ωφεληθεί, χωρίς βέβαια να σε υπολογίζει στην… μοιρασιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, συμβάλλοντας σε ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή σε λάθος συνεννοήσεις. Επιπλέον, ίσως χαθεί κάποιο σημαντικό έγγραφο ή αντικείμενο. Μπορείς ωστόσο να τα αποφύγεις όλα αυτά αν «ακούσεις» την διαίσθηση σου και δεν επιμείνεις να υλοποιήσεις ένα «τέλειο» πρόγραμμα, που όμως δεν οδηγεί πουθενά.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε βάζει να μετράς και να… ξαναμετράς τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης, τουλάχιστον για σήμερα όμως, φαίνεται ότι όχι μόνον δεν «βγάζεις άκρη» αλλά ενδέχεται να οδηγηθείς και σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με μια οικονομική υπόθεση, οι συνθήκες όμως δεν ευνοούν την ομαλή διεκπεραίωση της κι ίσως τελικά διαπιστώσεις ότι ματαιοπονείς. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου «φουσκώσει τα μυαλά» με υποσχέσεις και υποτιθέμενες προοπτικές, που σίγουρα μπορεί να σε εμψυχώσουν αλλά… μέχρι εκεί! Στην πράξη δεν έχουν καμία τύχη.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σε ωθούν να εμπλακείς σε μια «κρυφή» σχέση και βέβαια είναι στο χέρι σου να αποδεχθείς ή όχι μια τέτοια κατάσταση. Αν όμως δεν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις ανάλογους… προβληματισμούς και στον/στην σύντροφο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις και να μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που για τον άλφα ή βήτα λόγο τελικά… δεν θα γίνουν! Καλό είναι λοιπόν να κάνεις μια «στάση» στις εξωτερικές σου δραστηριότητες και να αφιερώσεις εξ αρχής περισσότερο χρόνο στις εσωτερικές σου ανάγκες. Έχεις το… ελεύθερο να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές πλευρές σου αλλά και τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Το δίλημμα που σου τίθεται είναι αν θα γίνεις ένας ενεργητικός «χρήστης» του Ποσειδώνα, εμφανίζοντας στον άνθρωπο σου ένα πρόσωπο που σε… συμφέρει ή αν απλά θα «προσποιηθείς» τον/την αφελή, προκειμένου να μάθεις περισσότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να διερευνήσεις τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, για να έχεις όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει να κινηθείς με βάση την διαίσθηση σου, διαφορετικά μπορεί να παραπλανηθείς από «στοιχεία» που κάποιος/α έχει σπείρει στο διάβα σου για να σε «πείσει». Παράλληλα ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που δοκιμάζεται.

Ερωτικά
Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου κυριαρχούν τα… ψέματα, είτε λέγονται με καλό σκοπό, για να κρύψουν δηλαδή μια πραγματικότητα από κάποιον/α που δεν την αντέχει, είτε είναι μέρος ενός σχεδίου… ολικής παραπλάνησης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με τον Ποσειδώνα να «κινεί τα νήματα», οι ελπίδες σου για κάτι καλό… αναβάλλονται και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς μόνον με τα βασικά, αφήνοντας στην άκρη ευθύνες και καθήκοντα, που στην παρούσα φάση η διεκπεραίωση τους μάλλον θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως χάσεις κάτι πολύτιμο κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου.

Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ή να ελπίζεις ότι θέλεις σχετικά με τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος. Κι αν αρχίσεις να δίνεις, περιμένοντας να πάρεις, τελικά θα απογοητευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μπορεί να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι «στον αέρα» και μπορούν να χρησιμέψουν μόνον για να βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να συμβάλλει στην σκόπιμη παραπλάνηση σου σε σχέση με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, οπότε καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ιδιαίτερα αν έχει… καλούς λόγους να σε εκμεταλλευτεί!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο διεγείρει την σεξουαλικότητα αλλά και τον ρομαντισμό σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να έχεις μια όμορφη εμπειρία με τον άνθρωπο σου, αξιοποιώντας την δύναμη της φαντασίας σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Όταν ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στο προσκήνιο έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, αφού πολλά από αυτά που επιθυμείς μπορεί να συμβούν, έστω και… κατά λάθος! Γενικά το σύμπαν σε προστατεύει από δύσκολες ή ανεπιθύμητες εμπειρίες κι αν αφεθείς στην ροή των πραγμάτων, δεν θα χάσεις. Επιπλέον, μπορεί να βιώσεις κάτι «μεταφυσικό» ή να έχεις μια έμπνευση που θα διευρύνει το πεδίο της αντίληψης σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους με τους οποίους οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο «χρήσιμες» αλλά δεν υπάρχει λόγος να «ζορίζεσαι» Στην παρούσα φάση δεν έχεις παρά να το ευχηθείς και θα γίνει!

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/81248-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-5-11#ixzz3qc9SR900